Çaykara Belediyesinden İhale İlanı

Çaykara Belediyesinden İhale İlanı

Çaykara Demirkapı Mahallesinde bulunan Çaykara Belediyesine ait Taşınmaz Gayrimenkul 13 Temmuz 2023 Perşembe günü ihaleye çıkıyor.

Çaykara Demirkapı Mahallesinde bulunan Çaykara Belediyesine ait Taşınmaz Gayrimenkul 13 Temmuz 2023 Perşembe günü ihaleye çıkıyor.

Demirkapı Mahallesi,134 ada 21 parselde bulunan gayrimenkul,2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine göre Açık Atrırma usulü ile ihaleye çıkıyor.

İhale ile ilgili dokümanlar Çaykara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden temin edilebilir ve 1500 TL ücretle aynı adresten temin edilebilir.

Çaykara Belediye Başkanlığı tarafından ihale ilgili yapılan ilan şu şekilde:.

 

İLAN

T.C. ÇAYKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN 

 

1- Mülkiyeti Belediye Başkanlığımız hüküm ve tasarrufu altında olan Çaykara İlçesi Demirkapı Mahallesinde tapunun 134 ada 21 parsel numaralı taşınmaz gayrimenkul, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. Maddesine göre Açık Teklif Arttırma Usulüyle satılmak üzere ihaleye konulmuştur. 

2- İhale dokümanı Çaykara Belediye Başkanlığı, Fen İşleri Müdürlüğü adresinde görülebilir ve 1.500,00.-TL.(Binbeşyüz Türk Lirası ) karşılığı aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

 3- İhale Belediye Encümeni huzurunda 13.07.2023 Perşembe günü saat 14:00’da Belediyemiz İhale Toplantı Salonunda yapılacaktır. 

 4- Söz konusu taşınmazın satılmasına ait bilgiler, muhammen bedelleri ve geçici teminatları aşağıda belirtildiği gibidir. 

5-İhaleye katılmak isteyen isteklilerde aranacak belgeler.

a) Demirkapı Mahallesi Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi,(Şartnamenin her sayfası ayrı ayrı ihaleye iştirak eden tarafından imzalanmak zorundadır.)

b) Geçici Teminat bedeli makbuzu veya Teminat Mektubu

c) Gerçek kişiler için Nüfus cüzdanı sureti 

d) Gerçek kişiler için Yerleşim Belgesi 

e) Gerçek kişiler için İmza sirküsü (Noterden) ve vekâleten iştirak ediliyorsa, isteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair noter tasdikli vekâletname,

f) Tüzel kişi olması halinde, Mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve / veya Sanayi veya Esnaf Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge (Tescil Belgesi) ve Kayıtlı olduğu Vergi Dairesi kaydı ve teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren noter tasdikli belge ve imza sirküleri 

g) Şartname alındı makbuzu.

h) Çaykara Belediyesinden ilk ihale ilan tarihi itibarıyla alınmış “borcu yoktur belgesi”.

6- İhaleye katılmak isteyen iştirakçiler eksiksiz olarak hazırlayacakları ihale dosyalarını ihale tarih ve saatine kadar Komisyon Başkanlığına ulaştırılmak üzere Fen İşleri  Müdürlüğüne vermeleri gerekmektedir.

7- Posta ile yapılan müracaatlarda  meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyip İdare sorumlu olmayacaktır.

8- İhale Komisyonu ( Belediye Encümeni ) teklif edilen bedeli uygun görmede tam yetkili olup, söz konusu İhaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

     Keyfiyet ilanen duyurulur.

İdare Adına

  Hanefi TOK

 Çaykara  Belediye Başkanı



Anahtar Kelimeler: Çaykara Belediyesi İhale İlanı

İlginizi Çekebilir