Çaykara Torunu Polis Ağır Yaralandı

Çaykara Torunu Polis Ağır Yaralandı

Batman´ın Kozluk ilçesinde PKK´lı teröristlerce yola döşenen mayının patlaması sonucu Çaykara torunu Polis memuru ağır yaralandı.

Batman´ın Kozluk ilçesinde PKK´lı teröristlerce yola döşenen mayının patlaması sonucu ağır yaralanan, Çaykara Yeşilalan mahallesinden İbrahim Dama´nın Torunu Polis memuru İbrahim Coşkun olduğu öğrenildi.

Batman´ın Kozluk İlçesi´nde önceki gün özel harekât polisinin geçişi sırasında PKK´lı teröristlerce yola döşenen mayının patlaması sonucu bir polis şehit olurken, 3 polis ve 5 sivil yaralanmıştı. Zırhlı araçta bulunan ve yaralanan 3 polisten biri olan Çaykara Yeşilalan Mahallesinden İbrahim Dama´nın Kızı Gönül Dama Coşkun´un oğlu İbrahim Coşgun olduğu öğrenildi.

/resimler/2015-10/2/1926028740526.jpgBatman Kozluk´ta bir polisimizin şehit olduğu mayın patlamasından 3 polis ve 5 sivil yaralı olarak kurtulmuştu. Yaralı polislerden birisi olan İbrahim Coşkun´un Çaykara Yeşilalan Mahallesinden İbrahim Dama´nın Torunu olduğu öğrenildi. Yaralı olarak kaldırıldığı Batman Devlet Hastanesi´nde tedavisi devam etmekte olan polis İbrahim Coşkun´un durumu ciddiyetini koruyor.  Evli ve bir çocuk babası İbrahim Coşkun´un (27) belinde ve kafatasında kırıklar bulunuyor. Coşkun´un tedavisi devam ediyor.

Fotoğraflar: akhisarpress.com



İlginizi Çekebilir