Çaykara Tur Seferlerini Durdurdu

Çaykara Tur Seferlerini Durdurdu

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs Salgını (Covit 19) sebebi ile Çaykara Tur Seferlerini geçici olarak durdurma kararı aldı.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs Salgını (Covit 19) sebebi ile Çaykara Tur Seferlerini geçici olarak durdurma kararı aldı.

Yaklaşık 60 senedir Çaykara insanına kesintisiz olarak hizmet veren Çaykara Tur tarihinde ilk defa seferlerini durdurma kararı aldı.

Trabzon İl Hıfzı Sıhha Kurulu ile görüşen Çaykara Tur Yönetim Kurulu İl Hıfzı Sıhha Kurulunun da onayını alarak İnsanlarımızın Sağlığı açısından Seferlerini durdurma kararı aldı.

Korona Virüs Salgınının Ülkemizdeki gelişim durumuna bağlı olarak gelişmeleri değerlendirecek olan Çaykara Tur Yönetim Kurulu İnsan Sağlığını olumsuz tehdit eden bu durumun ortadan kalkmasının ardından Seferlerine devam edecek

ASLANOĞLU-İNSAN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN DAHA ÖNEMLİ

Yaklaşık 60 senedir Çaykara İnsanımıza büyük bir gurur ile kesintisiz hizmet verdiklerini anımsatarak konuşmasına başlayan Çaykara Tur MÜDÜRÜ İbrahim Ethem Aslanoğlu  60 sene boyunca bir çok güçlük ile mücadele ettiklerini ancak yağmur,kar demeden ve seferlerini bir gün dahi aksatmadan Çaykara insanımıza hizmet verdiklerini sözlerine ekledi.

/resimler/2020-4/4/1436185608479.jpgKorona Virüs Salgını(Covit 19)´nın tüm dünyayı etkisi altına aldığını ve insan sağlığını son derece olumsuz bir şekilde etkilediğini ifade eden Müdür Aslanoğlu insan sağlığı açısından seferlerine devam edebilme imkanlarının bulunmadığını bu yüzden de Vatandaşlarımızın sağlık güvenliği açısından Sosyal bir sorumluluk örneği göstererek seferlerini durdurma kararı aldıklarını sözlerine ekledi.

60 Sene boyunca ilk defa Çaykara Tur Yazıhanelerinin kapılarının kapandığını ifade eden  Müdür İbrahim Ethem Aslanoğlu Çaykara Tur Yönetim Kurulu olarak  Virüs salgınının en kısa sürede sona ermesini ve yeniden kapılarının insanlarımıza açılacağı günü sabırsızlıkla beklediklerini sözlerine ekledi.

/resimler/2020-4/4/1443296541981.jpg



Anahtar Kelimeler: Çaykara Seferlerini Durdurdu

İlginizi Çekebilir