AK Parti İl Kongresi Pazar Günü Yapılıyor

AK Parti İl Kongresi Pazar Günü Yapılıyor

25 Mart 2018 Tarihinde Trabzon Hayri Gür Kapalı Spor Salonunda Gerçekleştirilecek Olan Ak Parti Trabzon 6. Olağan İl Kongresine Çaykara Halkı Büyük İlgi Gösteriyor

25 Mart Pazar Günü Trabzon Hayri Gür Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan Trabzon Ak Parti 6. İl Kongresi ile ilgili hazırlıklar devam ederken Çaykara İlçemizde de yoğun bir çalışma söz konusu.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk  ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Ak Parti Çaykara Gençlik Kolları ve Ak Parti Çaykara Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte günlerdir Çaykara İlçemizdeki her mahalleye ulaşmaya çalışıyorlar.

/resimler/2018-3/24/1557322338005.jpgHer gün bir Mahallemizi ziyaret eden Başkan Tok ve İlçe Başkanı Selçuk´a halkımız da yoğun bir ilgi gösteriyor.

HER MAHALLEDEN MİNÜBÜS KALKIYOR

6. Ak Parti Trabzon İl Kongresi için 25 Mart Pazar Sabahı her Mahalleden çok sayıda Minibüs hareket ederek Ak Parti İl Kongresine katılacak olan vatandaşlarımızı Trabzon´a taşıyacak.

Çaykara Belediyesi ve de Ak Parti Çaykara İlçe Teşkilatı olarak Köylerden yaklaşık olarak 50 minibüs kiraladıklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ayrıca Çaykara İlçemizden hareket edecek araçlar ve de Trabzon Büyükşehir Belediyesinden temin ettikleri araçlar ile birlikte büyük bir konvoy oluşturacaklarını sözlerine ekledi./resimler/2018-3/24/1558091557495.jpgYaklaşık 1000 kişilik bir katılım ile Trabzon´a doğru yola çıkmayı hedeflediklerini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tüm araçların saat 13.00´da Çaykara Merkez Camii önünden hareket edeceklerini ve de yol güzergahında diğer İlçe Konvoyları ile buluşarak Büyük buluşmaya birlikte yürüyeceklerini ifade etti.

SON BULUŞMA ELMALI MAHALLESİNDE

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk Mahalle buluşmaları kapsamında 23 Mart 2018 Cuma Akşamı İlçemiz Elmalı Mahallesini ziyaret ettiler.

Elmalı Mahallesi halkının yoğun bir katılım ve de büyük bir ilgi gösterdiği toplantı karşılıklı sohbet ortamında geçti.

BAŞKAN TOK-HEP BİRLİKTE TRABZON´A KOŞUYORUZ

Ak Parti İlçe ve İl Teşkilatları olarak 6. Trabzon İl Kongresi için bütün hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ? Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ı karşılamak üzere bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Şimdi Trabzonlular büyük bir heyecanla Cumhurbaşkanımızın gelişini bekliyor? dedi./resimler/2018-3/24/1558369058138.jpgAK Parti Trabzon 6. İl Olağan kongresinin birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşeceğinin altını çizen Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ?AK Parti Kongrelerde küçülen değil her kongrede daha da büyüyen bir partidir. Gerçekleştirecek olduğumuz kongrede birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek kuruluşundan bu güne kadar görev yapan ve kongrede yeni görev alacak olan kardeşlerimiz ile güçlenerek büyüyeceğiz. Bu enerji ile birlikte 2019 seçimlerinden büyük bir başarı elde ederek hep birlikte 2023 hedeflerine ulaşacağız? şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın Trabzon İlimize ve de Çaykara İlçemize çok büyük bir önem verdiklerini anımsatan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok   Sayın Cumhurbaşkanımız deyim yerindeyse Trabzon sevdalısıdır. Trabzon İlimizi ve de Çaykara İlçemizi çok sevmekte ve de çok büyük bir önem vermektedir.

Trabzonlularda Çaykara İlçemizin güzel insanları da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a aynı şekilde sevgi ve saygı duymaktadırlar. Bu sebeple Hem Trabzon Halkımız hem de Çaykara´lı Hemşerilerimiz kongremize yoğun ilgi ve alaka göstermektedirler. AK Parti sevdalısı, Erdoğan sevdalısı vatandaşlarımızın kongremize ulaşımı noktasında her türlü planlamayı yapmış bulunmaktayız.

www.caykaragundem.com



Anahtar Kelimeler: Çaykara Trabzon Akıyor

İlginizi Çekebilir