Çaykara Şehitlerini Mezarları Başında Anacak

Çaykara Şehitlerini Mezarları Başında Anacak

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısı ile Çaykara İlçesinde bulunan Okullarımızda 18 Mart ile ilgili hazırlıklar devam ediyor.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısı ile Çaykara İlçesinde bulunan Okullarımızda 18 Mart ile ilgili hazırlıklar devam ediyor.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Organize edilen Etkinlikler kapsamında 18 Mart Pazartesi Günü Şehitlerimiz Öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından mezarları başında anılacak

Öğrencilerimize tarih bilinci aşılamak,18 Mart´ın önemini kavratmak ve Manevi Değerlerimize sahip çıkarak Şehitlerimizi anmak amacı ile gerçekleştirilecek olan Şehitlerimizin kabirlerinin ziyaretine Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem ile Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok da katılacak.

/resimler/2019-3/14/1701349550558.jpgÇAMURALİ-ÖĞRENCİLERİMİZ DEĞERLERİMİZİ YAŞAYARAK ÖĞRENİYOR

Her alanda olduğu gibi öğrencilerimizin Milli ve Manevi Değerlerimizi de benimsemeleri ve özümseyerek yaşamalarına çok büyük önem verdiklerini ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali okullarımızda Akademik Bilginin yanı sıra Sosyal ve Kültürel faaliyetlere çok büyük önem verdiklerini 18 Mart Pazartesi Günü gerçekleştirilecek olan etkinliklerin de Öğrencilerimize bu değerleri kavratmaya yönelik olduğunu ifade etti.

Şehitlerimizin Vatanımızın en önemli değerleri olduğunu  Bu Cennet Vatanda huzur ve güven içerisinde yaşamamızın temel yapı taşlarının Şehitlerimiz olduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali  vatanını seven,Millet ve bayrak sevgisini yüreğinde hisseden nesiller yetiştirmenin okullarımızın en önemli hedefleri arasında yer aldığını ifade etti.

18 Mart Pazartesi Günü her okulumuzun Farklı bir  Şehit Mezarı Ziyareti gerçekleştireceğini anımsatan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali bu şekilde Çaykara  Eğitim Camiası olarak Tüm Şehitlerimizi kucaklayacaklarını ve onların Aziz Hatıraları önünde saygı ile eğileceklerini sözlerine ekledi.

Her Okulumuzun kendi Bölgesinde bulunan Kabir Ziyaretini gerçekleştireceği Şehitlerimizin kabir ziyaret saatleri şu şekilde:

SN

ŞEHİDİMİZİN İSMİ

KATILACAK OKUL

SAAT

1

SOĞANLI MAHALLESİ

Şehit Ahmet Çamur

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi

11.00

2

YEŞİLALAN MAHALLESİ

Şehit İbrahim Yüce

KABATAŞ MAHALLESİ

Şehit  Ali Osman Canoğlu

Çaykara Anadolu Lisesi

12.00

3

ÇAMBAŞI MAHALLESİ

Şehit Orhan Sancar

Şehit Bülent Dinç

Taşkıran İmam Hatip Ortaokulu

13.00

4

UZUNGÖL MAHALLESİ

Şehit Mehmet Aygün

Şehit İhsan Mutlu

Uzungöl Şehit Mehmet Aygün Eğitim Kurumları

15.00

5

ATAKÖY MAHALLESİ

Şehit Yıldıray Birlik

Ataköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

17.00

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Öğretmen Ömer Çamur
17.03.2019 19:41:30
Şehit Ahmet Çamur,un abisi olarak programı düzenleyenlere teşekkür eder Allah razı olsun diyorum.Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez.

İlginizi Çekebilir