Çaykara Muhtarlar Derneği Öğretmenler Gününü Kutladı

Çaykara Muhtarlar Derneği Öğretmenler Gününü Kutladı

Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kulaç 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yönetim kurulu adına bir mesaj yayınladı.

Çaykara Muhtarlar Derneği  Başkanı  Abdullah Kulaç 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yönetim kurulu adına bir mesaj yayınladı. 

Muhtarlar Drneği Başkanı Abdullah Kulaç, ilk emri oku! Olan bir dinin mensupları, cehalete savaş açan bir peygamberin ümmeti olarak, fethettiği her toprakta ilim irfan yuvaları kuran bir ecdadın torunları olarak, Bir milletin tek kurtuluşunun eğitim öğretim olduğunu savunan bir millet oluğumuzu belirterek,? Bunu gerçekleştirecek öğretmenlerimizin 24 kasım öğretmenler gününü en içten dileklerimizle kutlar nice güzel günler dileriz. Çaykaranın Muhtarları olarak Bir milletin en büyük düşmanının cehalet cehaletin düşmanında cefakâr ve vefakâr öğretmenler olduğunu bilip işte bu öğretmenlerimizin en azından yılda bir kez de olsa hatırlayıp yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz,? ifadesini kullandı./resimler/2018-11/24/0858113703330.jpgHaber:Çaykara Gündem Gazetesi

 



İlginizi Çekebilir