Çaykara Milli Eğitimde Bir İlk Yaşandı!

Çaykara Milli Eğitimde Bir İlk Yaşandı!

Çaykara Kaymakamlığı Proje ekibi tarafından hazırlanan velilere kitap okutulması proje kapsamında yapılan toplantıya 160 velinin katılımıyla yapıldı.

Öğrencilerin aile fertleriyle kaynaşmalarını ve birlikte kitap okumalarını, anne- baba- çocuk ilişkisinde kitap arkadaşlığının önemli bir konuma getirilmesi amacıyla Çaykara´da ilk kez düzenlenen etkinlikte bu kez aileler ilk ?Anne-Baba Eğitimi? adlı akademik bir kitap okuyacaklar. 

Çaykara´da bir ilk olan Çaykara Kaymakamlığı Proje ekibi tarafından hazırlanan velilere kitap okutulması proje kapsamında yapılan toplantı 19.01.2016 Salı günü Halk Eğitim Konferans salonunda saat 11:00´da 160 velinin katılımıyla yapıldı.

/resimler/2016-1/19/1938315621359.jpgÇaykara Kaymakamı Mustafa Gül, Çaykara´da aile, öğretmen ve öğrenci ilişkilerinin daha iyi seviyelere götürülmesi için başlatılan ?Anne-Baba El Ele Daha Aydınlık Günlere? projesinin başlaması ilk günde beni çok etkilemiştir. Gerçekten kitap okumak arzusu ile zaman ayırarak Velilerimizin bu kampanyaya destek vermeleri ve sahiplenmeleri sevindirici bir durum Velilerin göstermiş olduğu iltifat ve ilgi ise takdire şayan,"dedi. 

Toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali yaptığı konuşmada, Projenin anlatılması ve kitap dağıtımı yapıldığını belirterek, Çaykara´da kitap okuma projesi hakkında bilgi vererek, bunun ilk aşama olduğunu daha ileriye götürülerek 1.Sınıftan 12.Sınıfa kadar gönüllü velilere ve bütün öğrencilere kitap okutulacağını söyleyerek, Velilere 1 aylık süre içerisinde okuması için dağıtılan  ?Anne-Baba Eğitimi? kitabını okumalarını istedi. 

Süre Sonunda Kitabın yazarı Karadeniz Teknik Üniversitesi Yrd. Doç.Dr. Mehmet Okutan ile veliler arasında söyleşi yapılacaktır.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir