Çaykara Meslek Yüksek Okuluna Kavuşuyor

Çaykara Meslek Yüksek Okuluna Kavuşuyor

Çaykara insanımızın senelerdir hayalini çektiği Meslek Yüksek Okulu hayata geçiyor.Çaykara Meslek Yüksek Okulu binasına kavuşuyor.

Çaykara insanımızın senelerdir hayalini çektiği Meslek Yüksek Okulu hayata geçiyor.Çaykara Meslek Yüksek Okulu binasına kavuşuyor.

Çaykara İnsanımızın büyük bir özlem ile beklediği Meslek Yüksek Okulu binasının yapılması için Mimari Proje tamamlandı.Mimari Projenin tamamlanması ile ilgili olarak Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hikmet Öksüz´ü  Trabzon´da ziyaret ettiler./resimler/2018-4/20/0953514365639.jpgMimari Projenin tamamlanmasının ardından Sırası ile Statik,mekanik ve Elektrik Projelerinin hazırlanmasının  ardından hızlı bir şekilde Meslek Yüksek Okulu binasının inşaatına başlanacak.

KAYMAKAM AYRANCI-ÇAYKARA TURİZM VE EĞİTİM MERKEZİ

Çaykara İlçemizin Eğitim alanında Trabzon İlimizde zirvede yer aldığını ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı İlçe insanımızın senelerdir çok büyük bir özlem ile bekledikleri Turizm Meslek Yüksek Okulu hayalini gerçeğe dönüştürmenin büyük mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi./resimler/2018-4/20/0954189366174.jpgMimari Projenin tamamlanmasının ardından hızlı bir şekilde sürecin işleyeceğini ve de bu sürecin yakın takipçisi olacaklarını ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı mümkün olan en kısa sürede Çaykara İlçemize farklı bir heyecan ve de güzellik katacak olan Meslek Yüksek Okulunu İlçemiz insanının hizmetine sunacaklarını sözlerine ekledi.

BAŞKAN TOK-HAYALİMİZİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYORUZ

Çaykara İnsanımızın Turizm Meslek Yüksek Okulunu senelerdir çok büyük bir özlem ile beklediğini ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok bir zamanlar hayal gibi görünen bu projesinin artık gerçeğe dönüştüğünü ve de projenin hayata geçtiğini sözlerine ekledi./resimler/2018-4/20/0954569835694.jpgTurizm altyapısı bakımından Çaykara İlçemizin Ülkemizin en önemli Turizm Merkezlerinden bir tanesi olduğunu anımsatan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok  İlçemizin Sultanmurat,Yedigöller ve de Uzungöl gibi Ülkemizin en önemli Turizm Merkezleri,ne sahip olduğunu ayrıca Turizme kazandırmayı hedeflediklerini bir çok yayla ve Turizm alanı ile Çaykara İlçemizin Turizmde Cazibe Merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

İlçemizde açılacak olan Turizm Meslek Yüksek Okulunun Turizm anlamında hedefrlerine yürüme noktasında en büyük özlemleri olduğunu ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok artık bu özlemlerinin gerçeğe dönüştüğünü şimdi ise üzerlerine düşen en önemli görevlerinin bu projeyi ısrarla takip ederek okul binasının yapımını en kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu´nun her zaman olduğu gibi bu Prtojede de en büyük Yardımcıları olduğunu ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Sayın Bakanımıza Çaykara Halkı olarak minnet borçlu olduklarını ayrıca Projenin bu aşamaya gelmesinde çok büyük katkıları olan KTÜ Rektörümüz Sayın Prof. DR. Süleyman Baykal´a,KTÜ Rektör Yardımcımız ve de Çaykara´lı Hemşerimiz Sayın Prof. Dr. Hikmet Öksüz´e Destek ve katkılarından dolayı İlçemiz halkı adına teşekkür etti.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir