Çaykara İlçe Stadyumu Kaderine Terk Edildi!

Çaykara İlçe Stadyumu Kaderine Terk Edildi!

Yıllardır Çaykaraspor´un kendi sahasında müsabakalara çıktığı ilçe stadı Trabzon Gençlik ve Spor İl müdürlüğünün ilgisizliği sebebiyle kaderine terek edildi.

İlçe halkının yaptığı tüm sportif faaliyetleri olarak kullandığı, Çaykara ilçe stadının, Çaykaraspor´un 2 yıldır Trabzon amatör liginde sahalara çıkmaması beraberinde İlçe stadının bakım ve onarımdan uzak kendi kaderine terk edilmesine neden oldu. 

Trabzon Gençlik ve Spor İl müdürlüğüne bağlı İlçenin tek spor tesisi olan İlçe Stadyumu´nun sorunları ve eksikleri yetkililere bildirilmesine rağmen çözülememesi ve halen bu sorunların devam etmesi Çaykaralı spor çevrelerinin sabrını taşırdı.

Özellikle Çaykaraspor´un 2 yıldır Trabzon Amatör liginde sahalara çıkmamasından sonra ilçe stadını kaderine terk eden Trabzon Gençlik ve Spor İl müdürlüğü yetkililerinin bu tavrı Çaykara´da yaşayan spor çevrelerinin kafalarında soru işareti bırakıyor. Öyle ki; Rüzgâr tarafından Stat çevresinde bulunan tel örgülerin parçalanmasına ve sahada yedek kulübelerin yok olmasına, statta olan diğer sorunların Trabzon Gençlik ve Spor İl müdürlüğünün haberi olmasına rağmen sorunlara duyarsız kalması, tel örgülerin Çaykara Belediyesi tarafından tamir edilmesi, ilçe stadı yanında bulunan lojmanların rüzgâr tarafından çatısının uçması ve onarımı orada çalışan personelin kendi imkânlarıyla yapması kafalarda soru işareti bırakıyor.

Çaykara İlçe Stadyumu´nun uzun yıllardan beri bakımsızlık yüzünden ve yetkililerin ilgisizliği yüzünden neredeyse atıl durumda kendi kaderine terk edilmesine rahatsız olduklarını belirten Çaykaralı sporseverler, gazete aracılığıyla yetkililerden yardım beklediklerini belirterek şunları söylediler:

İlçenin tek spor tesisi olan Çaykara İlçe Stadyumu´nun şimdiye kadar olan hiçbir sorunu Trabzon Gençlik ve Spor İl müdürlüğü tarafından çözülmedi. Bazı sorunlar Çaykara Belediyesinin katkılarıyla çözüldü. Çaykara İlçe Stadyumu´nun şu anki içinde bulunduğu atıl durumundan kurtarılıp, diğer ilçelerdeki stadyumlar gibi aslına uygun bir stadyum haline getirilmesi için özellikle yetkililerden yardım bekliyoruz" diye konuştular.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir