Çaykara İçin Şimdi Yarı Final Zamanı

Çaykara İçin Şimdi Yarı Final Zamanı

Geleneksel olarak düzenlenen bu sene İkincisi gerçekleştirilen Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesi tarafından ortak olan hazırlanan ve de Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Organizasyonu gerçekleştirilen Turnuva müsabakaları çok büyü

Çaykara Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvasında Yarı Final zamanı.

Geleneksel olarak düzenlenen bu sene İkincisi gerçekleştirilen Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesi tarafından ortak olan hazırlanan ve de Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Organizasyonu gerçekleştirilen Turnuva müsabakaları çok büyük bir heyecana sahne oluyor./resimler/2018-6/4/1027375319076.jpgÇaykara Halkımızın çok büyük bir ilgi gösterdiği ve de her akşam yüzlerce Çaykara´lı hemşerimizin izlemeye gittiği Turnuvada heyecan her geçen gün artıyor.

Kupada Yarı Final Karşılaşmaları bu akşam oynanacak ve de Finale çıkan ekipler bu akşam belli olacak.

EROL MALKOÇ YÖNETİYOR

2018 Yılı Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvasında maçları iki hakem yönetti.

Grup maçlarını Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulu Beden Eğitimi  Öğretmenimiz Cemil Güner ile Çaykara Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenimiz Erol Malkoç yönettiler.

Öğretmenlerimiz kendi aralarında yaptıkları planlamaya göre Grup maçlarının çoğunu Cemil Güner Öğretmenimiz yönetirken Çeyrek Final,Yarı Final,Final ve üçüncülük maçlarını ise Erol Malkoç Öğretmenimiz yönetiyor.

Her iki Öğretmenimiz de Turnuvada göstermiş oldukları üstün performans ve kararlı yöneticilikleri ile Çaykara halkımızdan büyük bir alkış aldı.

Çaykara Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenimiz Erol Malkoç aynı zamanda Profesyonel Futbol Hakemi.Eski İkinci Lig Klasman Hakemi olan Öğretmenimiz Erol Malkoç Tecrübelerini Çaykara Kaymakamlık Kupasına yansıtarak Turnuvaya farklı bir renk ve de güzellik katıyor.

ZENO MU KARAÇAM MI?

Yarı Finalin ilk maçında Karaçam Mahallesi ile Zeno Spor Karşı karşıya gelecekler.

Turnuvada oynadığı tüm karşılaşmaları kazanan ve de oynadığı muhteşem futbol ile Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvasının en büyük favorileri arasında gösterilen Zeno Spor bu akşam da kazanarak Perşembe Gününü umutlu beklemek istiyor./resimler/2018-6/4/1028056100882.jpgTurnuvanın Güçlü Ekibi Zeno Spor Bu Akşam Finale Çıkmak İstiyor

Aynen Zeno Spor gibi Turnuvada hiç maç kaybetmeyen Karaçam Mahallesi ise oynadığı mükemmel futbolu bu akşam Zeno Spor galibiyeti ile taçlandırarak Finale ismini yazdırmak istiyor.

Bu çetin Yarı Final kapışması bu akşam saat 22.00´da başlayacak.

KALUSA EĞRİDERE´Yİ GEÇEBİLECEK Mİ?

İlçemiz Eğridere Mahallemizin iki ekibi bu akşam final biletini alabilmek için kıyasıya bir mücadelenin içerisine girecekler.

Turnuvanın son Şampiyonu ve de Çaykara Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvasının en fazla Şampiyonluk kazanan ekibi Eğridere Spor bu akşam tatsız bir şaka yaşamak istemiyor.

Bordo Mavili ekip bu akşam da kazanarak Perşembe akşamı alışık olduğu Final maçı için sahada olmak istiyor.

/resimler/2018-6/4/1029277977527.jpgTurnuvanın Güçlü Ekibi Kalusa FC Bu Akşam Eğridere Spor´a Sürpriz Yapmak İstiyor.

Kalusa FC´nin ise hedefi çok farklı.Kupada bu sene elde ettikleri muhteşem başarıları ile Kalusa ismini çaykara halkına ezberleten Kalusa FC bu akşam Mahallelerindeki arkadaşlarına tatlı bir sürpriz yaparak Final biletini cebine koymaya çalışacak.

Bu tatlı Heyecan Fırtınası ise bu akşam saat 23.00´da başlayacak.

KALUSA İSMİ NERDEN GELİYOR ?

Ben dahil olmak üzere Belki de bir çoğumuz Kalusa ismi ile ilk defa karşılaşıyoruz.Eğridere Mahallesindeki genç arkadaşlarımız Kaymakamlık KUpasında elde etmiş oldukları başarı ile Kalusa ismini tüm Çaykara Halkına öğretmeyi başardı bu sene...

Peki Neresidir Kalusa?Kalusa Eğridere Mahallemize bağlı bir Meziremiz Sevgili Çaykara Gündem Dostları...

Yaz kış yılın on iki ayı Eğridere Mahallemizdeki özellikle Genç Kardeşlerimizin bir araya gelerek toplandıkları gelenek ve göreneklerimiz ile Çaykara Kültürümüzü yaşatmaya çalıştıkları Doğa Harikası bir Meziremiz Kalusa Meziresi.

Teşekkürler Sevgili Kalusa FC...Başkalarını bilmem ama ben sizlerin sayesinde Çaykara İlçemizin bir güzelliğini daha öğrenmiş oldum.Ve de bunu ömrüm boyunca unutmayacağım.

FİNAL VE ÜÇÜNCÜLÜK MAÇLARI 7 HAZİRAN PERŞEMBE GÜNÜ

Çaykara Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvasında Üçüncülük ve Final maçları ise 7 Haziran 2018 Perşembe akşamı oynanacak.

Bu akşam oynanacak olan Yarı Final Müsabakalarını kaybeden Takımlar Perşembe akşamı Saat 22.00´da Turnuva üçüncülüğü için karşı karşıya gelecekler.

VE DEV FİNAL

2018 Yılı Çaykara Kaymakamlık Kupası Şampiyonu ise 7 Haziran 2018 Perşembe akşamı Saat 23.00´da başlayacak olan Dev Finalin ardından belli olacak.

Yarı Final müsabakalarını kazanacak olan iki ekibin bu çetin mücadelesinin sonucunu tüm Çaykara büyük bir merak ile bekliyor

YARI FİNAL MAÇLARI 4 HAZİRAN PAZARTESİ AKŞAMI

BİRİNCİ TAKIM

 

İKİNCİ TAKIM

MAÇ TARİHİ

MAÇ SAATİ

     ZENO SPOR

 

 

KARAÇAM MAHALLESİ

04.06.2018

22.00

EĞRİDERE SPOR

 

 

KALUSA FC

04.06.2018

23.00

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir