Gazetemizin 2´nci Sayısı Yarın çıkıyor

Gazetemizin 2´nci Sayısı Yarın çıkıyor

Solaklı Vadisinin güçlü sesi Çaykara Gündem Gazetesi Her Hafta Salı günü çıkıyor

Yaklaşık 4 yıldır internet üzerinden yaptığımız habercilik anlayışımıza yeni bir boyut kazandırarak, Solaklı Vadisinin güçlü sesi Çaykara Gündem Gazetesini haftalık çıkarmak için gönüllülük esasına dayanarak bir grup arkadaşın bir araya gelerek yaptığı çalışmalar meyvesini verdi. 

/resimler/2016-11/28/1047171320109.jpgÇaykara ve Dernekpazarı ilçelerimizin gücünü gösterecek bir yayın politikası ile birlikte Ülkemizin her yerine özellikle Derneklerimizin yoğun olarak bulundukları yerlere Gazetemizi ulaştırmaya çalışacağız. Gazetemiz haftalık olarak yayın hayatına başladı. Gazetemizin Çaykara ve Dernekpazarı İlçelerimizdeki gelişmeleri yanı sıra, bölgemizdeki sorunların gündeme taşınmasında büyük katkı sağlayacak. Eğitim, Kültür Sanat ve Röportajlar ile birlikte Çaykara ve Dernekpazarı´nda gizli kalmış değerlerini keşfedeceğiz. Ayrıca birçok araştırma yazılarıyla her hafta değişik köşe yazarlarımızla siz değerli okurlarımızı buluşturacağız. 22.11.2016 Salı günü gazetemizi ilk sayısı ile yayın hayatına başlamıştır. Gönüllü olarak çıktığımız bu yolda hepimizin gazetesi olacak olan bu Çaykara Gündem Gazetesine destek olacağınıza şüphemiz yoktur. Gazetemiz tüm hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olsun? Gazetemizin yaşaması için şimdi destek zamanı.

Çaykara Gündem Gazetesi Haftalık çıkacaktır,Çaykara´da Merkez Camii karşısındaki Gazete Bayide satılacaktır.Ankara,İstanbul ve yurdun diğer yerlerinde Çaykara ve Dernekpazarı Derneklerimize gönderilmektedir.Eğer ulaşamadığımız dernekler olursa mutlaka bize bildirmenizi önemle rica ederiz.Ayrıca abone olmak isteyenlere de belirtecekleri adrese gönderilecektir.

Saygıyla bildiririz.

Çaykara Gündem Gazetesi

´´Solaklı Vadisi´nin Sesi´´



Mehmet Mutluoğu
2.12.2016 21:29:55
Gazeteyi zevkle okuyoruz. Hepinize sonsuz teşekkürler. Allah daim etsin.

İlginizi Çekebilir