Çaykara Girişinde Sağlık ve Trafik Güvenliği Uygulaması

Çaykara Girişinde Sağlık ve Trafik Güvenliği Uygulaması

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs (Covit 19) Salgınına önlem almak amacı ile Çaykara İlçe Merkezi girişinde Trafik ve Sağlık Kontrol Noktası oluşturuldu.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs (Covit 19) Salgınına önlem almak amacı ile Çaykara İlçe Merkezi girişinde Trafik ve  Sağlık Kontrol Noktası oluşturuldu.

İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı,İlçe Emniyet Amirliği ve Çaykara Mehmet İlhan Durgun Devlet Hastanesi Ekipleri tarafından dönüşümlü olarak 24 saat boyunca gelen araçlar kontrolden geçiriliyor.

/resimler/2020-4/1/1313169439003.jpgGelen araçlarda bulunan kişilerin ateş dereceleri Sağlık Ekipleri tarafından kontrol ediliyor. Yüksek Ateş görülen vatandaşlar hazır bekleyen 112 ekibi ile Sağlık Kuruluşlarına yönlendiriliyor.

Ayrıca İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı,İlçe Emniyet Amirliği ve Sağlık ekipleri araçlarda bulunan vatandaşlara uymaları gereken Sağlık Kurallarını anımsatıyor ve zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları ve bu süreci evlerinde geçirmeleri tavsiye ediliyor.

İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Uğur Şen,İlçe Emniyet Amiri Yunus Emre Nergiz ve Çaykara Mehmet İlhan Durgun Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Abdullah Kaan Kurt da zaman zaman kontrol noktasına gelerek araç sürücülerine tavsiyelerde bulunuyorlar./resimler/2020-4/1/1313577662144.jpgÇaykara Kaymakamı Salih Çiğdem ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok da Trafik Kontrol Noktasına gelerek hem görev yapan Ekibin çalışmalarını yerinde inceliyor hem de araç sürücüleri ve vatandaşlara tavsiyelerde bulunarak bu süreci birlikte el ele vererek başaracağımızı bu süreçte yapılması gereken en önemli davranış şeklinin evde kalarak  süreci tamamlanmak olduğunu ve de vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları gerektiği tavsiyelerinde bulunarak vatandaşlarımızdan uyarıları dikkate almaları tavsiyelerinde bulunuyorlar.

/resimler/2020-4/1/1314149132038.jpg



İlginizi Çekebilir