Çaykara Futbolda Ayağa Kalkıyor

Çaykara Futbolda Ayağa Kalkıyor

Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı ve Belediye Başkanı Hanefi Tok´un Organizasyonunda İlçemizde Alt Yapı Takımları Antrenmanlara Başladı

Akademik başarının yanı sıra Sosyal ve de Kültürel anlamdaki başarılı etkinlikleri ile Trabzon İlimizin Lider İlçesi olma özelliğini senelerdir devam ettiren Çaykara İlçemizde yepyeni bir heyecan fırtınası yaşanıyor.

Futbol altyapı çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiği Çaykara İlçemizde İlkokuldan başlayarak Lise son sınıfa kadar her kategorideki çocuklarımızın  futbola kazandırılması hedefleniyor

/resimler/2018-4/16/1242422018993.jpgKAYMAKAM AYRANCI VE BAŞKAN TOK YAKINDAN İLGİLENİYOR

Altyapı Çalışmaları Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı ile Belediye Başkanı Hanefi Tok´un takip ve Organizasyonunda gerçekleştiriliyor.Altyapı takımlarının kurs programları Çaykara Halk Eğitim Merkezi tarafından organize ediliyor.

Her yaş kategorisindeki öğrencilerimiz için ayrı bir Kurs ve de antrenman programı hazırlanıyor.

ÇOCUKLARIMIZ TOP BAŞI YAPTI

İlkokul Üçüncü ve Dördüncü Sınıf Yaş Kategorisindeki öğrencilerimiz 13 Nisan 2018 tarihinde topbaşı yaptı.

/resimler/2018-4/16/1243186238440.jpgÖğrencilerimizin ilk Antrenmanlarında Yöneticilerimiz Çocuklarımızı yalnız bırakmadılar.Çaykara  Kaymakamı İhsan Ayrancı,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Gençlik ve Spor Çaykara İlçe Müdürü Yusuf Kurt ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Numan Tuncer Öğrencilerimizin bu tatlı heyecanlarını paylaşmak üzere Çaykara İlçe Stadyumunda idiler.

Öğrencilerimiz Kurs Hocaları eşliğinde ilk antrenmanlarını gerçekleştirdiler./resimler/2018-4/16/1245099678068.jpgKaymakam İhsan Ayrancı,Belediye Başkanı Hanefi Tok ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali hem ilk antrenmanı izlediler hem de öğrencilerimizin moral motivasyonlarını yükseltmek için çocuklarımız ile yakından ilgilendiler.

KAYMAKAM AYRANCI-ÇAYKARA HER ALANDA LİDER

Çaykara İlçemizin hem Akademik Başarı olarak hem de Sosyal ve de Kültürel etkinlikler bakımından Lider ve de Örnek bir ilçe olduğunu her İlçenin Çaykara İlçemizi Örnek aldığını hatta Çaykara Eğitim Modelinin artık Ulusal bir Marka değeri haline geldiğini ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı bu kapsamda Futbol Altyapı Organizasyonuna da çok büyük bir önem verdiklerini sözlerine ekledi./resimler/2018-4/16/1243594676709.jpg?Ağaç yaş iken eğilir? Atasözünün  Eğitimin temel ilkesi olduğunu anımsatan Kaymakam Ayrancı küçük yaşta çocuklarımızı spor yapmaya yönlendirerek hem çocuklarımızın zihinsel olarak dinlenmelerini hedeflediklerini hem de Çocuklarımızın yeteneklerini ortaya çıkararak geleceğin sporcularını yetiştirmeyi amaç edindiklerini sözlerine ekledi.

ALTYAPI ÇALIŞMALARI HER SINIF SEVİYESİNDE DEVAM EDİYOR

Altyapı çalışmaları İlkokul üçüncü sınıftan başlayarak lise son sınıf kategorisine kadar her sınıf seviyesinde devam ediyor.

21 Nisan 2018 Cumartesi Günü en geniş katılımlı Antrenman Programı gerçekleştirilecek.Ve de bizler Çaykara Gündem farkı ile çocuklarımızın bu çalışmalarını sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir