Çaykara Erkek Öğrenci Yurdu Kiraya Verilecek

Çaykara Erkek Öğrenci Yurdu Kiraya Verilecek

Çaykara Erkek Öğrenci Yurdu Kiraya Verilecek Trabzon´da bulunan, Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği bünyesinde faaliyet gösteren erkek öğrenci yurdu kiraya verilecek.

Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimi bünyesinde bulunan 300 kişilik öğrenci kapasitesi sahip Erkek öğrenci yurdunu ihale yoluyla kiraya veriyor.

Hazırlanan şartnamede, Çaykara ve Dernekpazarı öğrenciler %50 indirimli kalacak,  ?Çaykara-Dernekpazarı öğrenci yurdu? ismi değiştirilmeyecek. Çaykara ve Dernekpazarı hayırsever hemşerilerimizin destekleriyle yapılarak odalar üzerinde yazılan isimler muhafaza edilecek şekilde kiraya verilecektir. Şartname Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Lokalinde temin edilebilir. İhale 24 Haziran 2016 tarihinde yapılacak.

Trabzon Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği öncülüğünde Değirmendere Otogar karşısında, Trabzon Belediyesinden satın alınan ve üzerinde dokuz katlı Erkek öğrenci yurdu yapılarak 2004 yılında hizmete giren ve daha sonra alt katta bulunan Makine mühendisleri odası katını alarak yurt bünyesine katan dernek yönetimi 152 odayla toplam 300 kapasiteli son derece modern öğrenci yurdunu açık artırma ile kiraya veriyor. /resimler/2016-6/19/1240389552893.jpgDernek yönetiminden yapılan açıklamada, Yurdun doluluk oranını arttırmak, daha verimli kullanılması, yurt binasının iç mobilya ve mefruşatının yenilenmesi amaçlanmaktadır. 3 sayfadan oluşan ihale şartnamesine göre, alan işletmeyici yurdun ismini hiçbir şekilde değiştirmeyecek. Odalar üzerindeki isimler aynı kalacak. Çaykara ve Dernekpazarı öğrencileri geçmişteki gibi aynı oranda indirimden yararlanacak. İhale 24 Haziran 2016 tarihinde Dernek lokalinde yönetim kurulunca verilen yazılı teklifler değerlendirilecek. Yıllık Muhammen bedeli 310.000 TL+KDV olarak belirlendi. İhaleye Katılmak için 10.000 TL geçici teminat yatırmak gerekiyor. İhale şartnamesi Lokal ilan tahtasına asılmış olup, talipli olanlar şartnamenin fotokopisini lokal müdürlüğünden temin edilebilecektir.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir