Çaykara Erkek Öğrenci Yurdu Kiraya Verilecek

Çaykara Erkek Öğrenci Yurdu Kiraya Verilecek

Trabzon´da bulunan, Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği bünyesinde faaliyet gösteren erkek öğrenci yurdu kiraya verilecek.

Trabzon Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği öncülüğünde Değirmendere semtinde, Trabzon Belediyesinden satın alınarak üzerinde dokuz katlı Erkek öğrenci yurdu yapılarak 2004 yılında hizmete giren ve daha sonra alt katta bulunan Makine mühendisleri odası katını alarak yurt bünyesine katan dernek yönetimi 152 odayla toplam 304 kapasiteli son derece modern öğrenci yurdunu hizmete açmıştı. 

10 YILLIĞINA KİRAYA VERLECEK

Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimi 304 kişilik öğrenci kapasitesi sahip Erkek öğrenci yurdunu 10 Yıllığına aylık 30 bin TL+Kadeve ile kiraya vermeyi planlanmaktadır. Hazırlanan şartnamede, Çaykara ve Dernekpazarı öğrenciler %50 indirimli kalacak,  ?Çaykara-Dernekpazarı öğrenci yurdu? ismi değiştirilmeyecek. Çaykara ve Dernekpazarı hayırsever hemşerilerimizin destekleriyle yapılarak odalar üzerinde yazılan isimler muhafaza edilecek şekilde kiraya verilecektir. 2. Sayfadan oluşan Şartname Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Lokalinde temin edilebilir. Teklifler 5 Ağustos 2015 tarihine kadar alınacaktır./resimler/2015-7/23/1152398577860.jpgAyrıca Dernek yönetimi Trabzon Meydan civarında arsa alımı çalışmaları devam ediyor. Alınacak arsanın üzerinde çok katlı içinde tüm faaliyetlerin yapılacağı sosyal tesis inşaatına başlanacağı bildirildi.  

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi 



İlginizi Çekebilir