Çaykara Eğitimde Yine Zirvede

Çaykara Eğitimde Yine Zirvede

TEOG Sonuçlarında Çaykara Yine Birinci Oldu..

Öğrencilerin Liselere Yerleştirilmesi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.8.Sınıf Öpğrencileri büyük bir merakla 14 Ağustos Tarihini bekliyor.Çünkü bu tarihte öğrencilerin yerleştirildikleri okullar açıklanacak.

2010 Yılından bu yana TEOG Sınavlarında İlçeler bazında Liderliği kimseye kaptırmayan Çaykara İlçesi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında yapılann TEOG Sınavlarında da Birinci oldu.

Köknar Ortaokulu 384.610 Yerleştirme Puan Ortalaması ile Devlet Okulları içinde Trabzon´da ilk sırada yer aldı.Çaykara Merkez Zeki Bilge Ortaokulu 367.160 Yerleştirme Puan Ortalaması ile Özel Ve Devlet Okulları İçinde 13.Olurken 344.808 Yerleştirme Puanı Ortalaması ile Karaçam Ortaokulu Özel ve DFevlet Okulları içinde Trabzon´da 20. sırada yer aldı.Taşkıran Mustafa ÖZER Ortaokulu ise 333.181 Yerleştirme Puanı Ortalaması ile Özel Okul ve Devlet Okulları içinde Trabzon´da 32. sırada yer aldı.

Öğrencilerimizin elde ettikleri bu başarıda pay sahibi olan başta İlçemiz Kaymakamı Sayın Mustafa GÜL´e,Belediye Başkanımız Sayın Hanefi TOK´a,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet ÇAMURALİ´ye,Köknar,Karaçam,Çaykara Merkez Zeki Bilge Ortaokulu ve Taşkıran Mustafa ÖZER Ortaokulu Müdürlerine,İlçemizdeki okullarda Görev yapan tüm Öğretmenlerimize ve göz bebeğimiz geleceğimizin taminatı Sevgili Yavrularımıza bu başarı için Çaykara İlçesi Adına Teşekkür Ediyoruz.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Çaykara Eğitimde Yine Zirvede

İlginizi Çekebilir