Çaykara Eğitim Vakfı Burs Başvuruları Başladı!

Çaykara Eğitim Vakfı Burs Başvuruları Başladı!

Çaykara ve Dernekpazari Eğitim Vakfı 2015-2016 Öğretim yılı burs başvuruları başladı

Çaykara ve Dernekpazari Eğitim Vakfı 2015-2016 Öğretim yılı burs başvuruları başladı. Başvuru yapmak isteyenlerin başvuru formlarının çıktısını alarak, başvuru formlarını doldurup dilekçede yazılı evrakları hazırlayıp belirtilen dosya şeklinde vakıf adresine göndermeleri gerekmektedir. Burs başvuruları 16 Ağustos 101 Ekim 2015 tarihinde son bulacaktır. 

Çaykara-Dernekpazarı Eğitim Vakfı tarafından yapılan açıklamada;  Öğrencilerin, burs başvurularını gönderirken; başvuru evraklarını aşağıda belirtilen sıraya göre kırmızı telli dosyaya (Leitz marka ) yerleştirip göndermeni, (dosyasız evraklar iade edilecektir) geçen yıl burs alan öğrenciler en geç 15 Ekim´e kadar sadece öğrenci belgesi ile transkript belgesi yollayacaktır. Belgelerin fotokopileri ve onaysız olanları geçersizdir. Öğrenci belgesi kayıt tazelendikten sonra alınmalıdır, denildi.

İLGİLİ EVRAKLAR

1. Öğrenci belgesi ( kesinlikle orjinal ıslak imzalı olmalıdır,fax yada fotokopi kabul edilmeyecektir.)
2. Transkript (hazırlık ve 1. Sınıflar için gerek yok)
3. Form sayfa 1 ( bir alttaki haberde linki var)
4. Form sayfa 2 ( bir alttaki haberde linki var)
5. Vukuatlı nüfus örneği(Herhangi bir ilçe kaymakamlıklarında, bulunan nüfus müdürlüklerinden temin edilir, sabıka kaydı değildir.)
6. İkametgâh (Muhtarlıklardan temin edilir veya vukuatlı nüfus kayıt örneğinde yer alır. )
7. Anne ve Babaya ait gelir belgesi

*Çalışan anne babalar için iş yerlerinden alacakları maaş bordrosu

*Emekli olan anne babalar için emekli maaşını aldıkları  banka dekontu, maaş miktarını gösteren cüzdan  fotokopisi  veya  E Devletten dökecekleri emekli aylık bilgisi dökümü

*Hiçbir geliri olmayan anne ve baba için ayrı ayrı ( E devletten veya sigorta müdürlüklerinden   4A  SGK, 4B  BAĞKUR, 4C EMEKLİ SANDIĞI kayıtlarının olmadığını gösteren dökümler ( Çalışmayan anne ve babaların her biri  için ayrı ayrı bu üç döküm alınacaktır) çalışmayan anne muhtardan ev hanımıdır belgesi de alabilir.

9. İş Bankası Hesap no bildirim belgesi ( Öğrenci hesabı öğrenci kimlik kartıyla banka şubesine giderek öğrenci adına açılacaktır., hesabın öğrenci hesabı olduğundan emin olunmalıdır ki iş bankası öğrenci hesaplarından 4 yıl boyunca masraf almamaktadır. 
10.5 Adet posta pulu ( Bütün evraklar kırmızı Leıtz marka gömlek dosya içerisinde vakfa elden veya posta yoluyla  gönderilecektir.

BURS BAŞVURULARI 16 AĞUSTOS-10 EKİM TARİHLERİ ARASINDA ALINACAKTIR. MÜRACAAT EVRAKLARININ EN GEÇ  15 EKİM TARİHİNDE VAKIFTA OLMASI GEREKMEKTEDİR. EKSİK VE YANLIŞ BAŞVURULAR DEĞERLENDİRMEYE GİRMEZ.

BURS ALMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLER HER YIL 15 EKİM TARİHİNE KADAR BİR ÜST SINIFIN ÖĞRENCİ BELGESİYLE TRANSKRİPT BELGELERİNİ VAKFA GÖNDERMELERİ GEREKİR AKSİ TAKDİRDE BURSLARI KESİLİR.

MÜTEAKİP YILDA BURS ALABİLMENİZ İÇİN TRANSKRİPTİNİZDE ALTTAN DERS TAŞIMAMANIZ VE NOT ORTALAMANIZIN 2,75 VE ÜZERİ OLMASI GEREKMEKTEDİR.

 

1- BAŞVURU FORMU : http://www.caykaraegitimvakfi.com/wp-content/uploads/2015-YILI-BURS-D%C4%B0LEK%C3%87ES%C4%B0.docx 

2-2015 YILI BURS DİLEKÇESİ:http://www.caykaraegitimvakfi.com/wp-content/uploads/2015-YILI-BURS-D%C4%B0LEK%C3%87ES%C4%B0.docx 

 

NOT: ALTTAN DERSİ OLAN ÖĞRENCİLERİN BAŞVURULARI DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR 

İrtibat
Adres : Hasan Halife Mahallesi
Hissedar Sokak No:18/3
Fatih - ISTANBUL

Telefon : 212 531 83 30
Faks    :  212 521 05 08
Email : info@caykaraegitimvakfi.net
Vakıf internet sitesi: www.caykaraegitimvakfi.net 

 Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir