Çaykara Dördüncü Defa Ahmet Sevinç Dedi

Çaykara Dördüncü Defa Ahmet Sevinç Dedi

Çaykara Esnaf Ve Sanatkarlar Kooperatifi Genel Kurulu Sonucunda Ahmet Sevinç Dördüncü Defa Başkanlığa Seçildi

4 Senede bir yapılan Esnaf Kefalet kooperatifi Çaykara İlçe Seçimleri 17 Şubat 2018 Cumartesi Günü Çaykara Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda Gerçekleştirildi./resimler/2018-2/17/1853560715500.jpgGerçekleştirilen seçimler sonucunda 188 Oy alan Ahmet Sevinç üst üste Dördüncü defa Çaykara Esnaf Ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçildi.

SEÇİMDE İKİ LİSTE YARIŞTI

Çaykara esnaf Ve Kefalet koopatifi seçimlerinde iki liste yarıştı.Süleyman Danış ile Ahmet Sevinç  Kooperatif Başkanlığı için çekişmeli bir yarışın içerisine girdiler.

Ahmet Sevinç´in Beyaz,Süle yman Danış´ın ise Sarı Liste ile yarıştıkları seçimde saat 17.00 itibarı ile oy verme işlemi tamamlandı ve de oyların tasnif ve sayımına geçildi.

373 OY KULLANILDI

Seçimlerde 373 Delege Sandık başına gelerek oy kullandılar.Kullanılan 372 Oydan 2 tanesi boş bir tanesi ise mükerrer olduğu için hesaba katılmadı.Geçerli sayılan 370 Oydan 188 Tanesini Ahmet Sevinç alırken 182 tanesini ise Süleyman Danış aldı.Dostça,samimi bir atmosferde ve de son derece çekişmeli geçen seçimlerin ardından Ahmet Sevinç üst üste Dördüncü Defa Çaykara Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçilmeyi başardı.

SEVİNÇ ÇAYKARA KAZANDI

Olağan Genel Kurulun ardından delegelere bir teşekkür konuşması yapan Çaykara Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Sevinç Genel Kurula göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı tüm delegelere teşekkür etti.

Üç Dönemdir Çaykara İnsanımıza ve de Çaykara Esnafımıza hizmet vermeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Sevinç bu gün bu salondan almış oldukları güç ve tempo ile Çaykara Esnafımıza hizmet vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Keyifli ve de son derece çekişmeli bir seçim sürecini geride bıraktıkların ı anımsatan Başkan Ahmet Sevinç  hizmet sevdası yolunda vermiş olduğu mücadele ve emekten dolayı herkese teşekkür ettiğini bundan sonra el ele ve de hep birlikte Çaykara İlçemize hizmet vereceklerini sözlerine ekledi./resimler/2018-2/17/1951209376562.jpgDANIŞ-TÜM ESNAFLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM:

Genel Kurul çalışmalarına ve de seçimlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı Tüm Esnaf arkadaşlarına teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Adayı Süleyman Danış bunun bir hizmet yarışı olduğunu ve de aday olan herkesin Çaykara İlçemize hizmet sevdası ile yola çıktığını sözlerine ekledi.

Son derece çekişmeli ve de keyifli bir seçim atmosferi yaşandığını ifade eden Süleyman Danış Esnaflarımıza daha kaliteli bir hizmet anlayışı ile yola çıktıklarını ve de hizmet sevdası yolunda seçimleri kazanan Ahmet Sevinç ve de Yönetim Kurulu ekibini tebrik ettiklerini sözlerine ekledi.

Seçimlerin gelip geçici olduğunu esas hedefin ise Çaykara ve de Çaykara insanımıza hizmet olduğunu ifade eden Başkan adayı Süleyman Danış  hizmet sevdası yolunda şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

SEÇİMLERİ KAZANAN AHMET SEVİNÇ´İN LİSTESİ

Yönetim Kurulu Asil Üyeler:

1-Ahmet Sevinç

2-Mehmet Savaş Dündar

3-Süleyman Dinç

4-İsmail Kuvvetli

5-Rıfat Taşkın

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

1-Ayhan Demir

2-Muhammet Kılıç

3-İshak Ocak

4-Yunus Nuhoğlu

5-İbrahim Arslantürkoğlu

Denetleme Kurulu Asil Üyeler

1-Muhammet Sabri Uygun

2-Yaşar Erdem

Denetleme Kurulu Yedek  Üyeler

1-Ahmet Kalma

2-Metin Kofoğlu

Bölge Birliği Temsilcisi Asil Üyeler

1-Ahmet Sevinç

2-Mehmet Savaş Dündar

Bölge Birliği Temsilciliği  Yedek Üyeler

1-Süleyman Dinç

2-İsmail Kuvvetli

SÜLEYMAN DANIŞ´IN LİSTESİ

Yönetim Kurulu

1-Süleyman Danış

2-Mehmet Ali Yanık

3-Barış Özer

4-Deniz Şener

5-Hüseyin Alamanoğlu

Yönetim Kurulu  Yedek

1-Cihat Murutoğlu

2-Mehmet Öztürk

3-Şenol Bakkal

4-Mursel Mutlu

5-Ahmet Karış

Denetleme Kurulu Asil Üyeler

1-Resul Kılıç

2-Muhammet Ali Aygün

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler

1-Mustafa Kayaoğlu

2-Mehmet Ali Sivaz

İl Kongre Delegesi

1-Selman Danış

2-Osman Boz

İl Kongre Delegesi Yedek

1-Hüseyin Kamiloğlu

2-Selma Civelek

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Mehmet
20.02.2018 10:49:30
tehditlere rağmen seçimi kazanan Ahmet sevinç´i kutlarım. Çaykara da akp hezimete uğramıştır. Bu insanlar aptal değil.

İlginizi Çekebilir