Çaykara Derneğinden Ramazan Duyurusu

Çaykara Derneğinden Ramazan Duyurusu

istanbul Kartal Topselvi´de bulunan Trabzon Çaykara Kültür ve Dayanışma Derneği geleneksel ramazan uygulaması için bir duyuru yayınlandı.

İstanbul Kartal Topselvi´de bulunan Trabzon Çaykara Kültür ve Dayanışma Derneğinin geleneksel hale getirdiği ?her Ramazanda dağıttığı ikram paketi´ uygulaması için bir duyuru yayınladı.  

Açıklama Şöyle:

Trabzon ve Çaykaralılar Derneğinden Kamuoyuna DUYURU.

?Artık kim zerre ağırlığınca bir hayır işlerse onun mükâfatını görecektir.? Zilzal Suresi 7. Ayet Meaili

Derneğimiz her sene olduğu gibi bu senede ihtiyaç sahiplerine memleket ayırmaksızın RAMZAN İKRAM PAKETİ dağıtımı yapacaktır. İhtiyaç sahiplerinin iletişim bilgilerini dernek merkezimize telefon aracılığı ile ,WhatsApp aracılığı ile yada Facebook sayfamızdan mesaj aracılığı ile ulaştırabilirsiniz.
Bu sene ayrıca Çaykara İlçemizin 32 (Otuz iki) mahallesinde de RAMAZAN İKRAM PEKETİ dağıtımı yapılacaktır ÇAYKARA da yaşayan ihtiyaç sahibi tanıdıklarınızın da iletişim bilgilerini bize ulaştırabilirsiniz.

RAMZAN İKRAM PAKETİ´ne katkıda bulunmak isteyen hayırseverler ister banka yolu ile aşağıda yer alan Derneğimizin IBAN numarasına hayırda bulunabilir isterse Derneğimize gelip bizzat BAĞIŞTA bulunabilirler. Saygılarımızla

Trabzon ve Çaykaralılar Kültür Dayanışma Derneği
Adres: Yalı Mahallesi Orbay Sokak No:19/A Kartal İstanbul
Ziraat Bankası IBAN: TR58 0001 0024 2373 7897 2750 01
Tel: 0 216 374 38 00 WhatsApp: 0 552 595 1996 



İlginizi Çekebilir