Çaykara Derneğinden Eğitime Katkı!

Çaykara Derneğinden Eğitime Katkı!

İstanbul Kartal´da faaliyet gösteren Trabzon Çaykaralılar Kültür ve Dayanışma Derneği eğitime katkı sunmaya devam ediyor.

2014 tarihinde göreve gelen İstanbul Kartal´da faaliyetini sürdüren Trabzon Çaykaralılar Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi sosyal faaliyetlerin dışında eğitime sunduğu katkılarla kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Adem Yıldız başkanlığındaki yönetim kurulu Kartal Emir Sencer Ortaokulu OÇEM sınıfını baştan aşağı yenileyerek 24 Kasım öğretmenler gününde öğretmen ve öğrencilere  en güzel hediyeyi vermiş oldular. 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Trabzon Çaykaralılar Kültü ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yıldız, Trabzon Çaykaralılar Kültür ve Dayanışma derneği 2014-2016 yönetimi olarak bu güne kadar her alanda olduğu gibi Eğitim alanında da çok güzel işlere imza attıklarını belirterek,?  Yaptığımız tüm çalışmalarda yanımızda olan Dernek üyelerimizin hepsine ayrı ayrı canı gönülden teşekkür ederiz. Hamdolsun söz verdiğimiz üzere Kartal Emir Sencer Orta Okulu OÇEM sınıfının eksiklerini gidererek 24.Kasım.2015 Tarihinde Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize hediye ettik.

Sınıfımızın altı özel parke ile döşendikten sonra, sınıfımızın camları stor perde ve tüller takıldı, diğer OÇEM sınıfı ve yeni sınıfın Kitaplıkları alınıp sınıflara kuruldu, yine diğer OÇEM sınıfı dahil olmak üzere duvar süslemeleri takıldı, iki sınıfın da aktivitelerde kullanacağı yer minderleri alınıp sınıflara yerleştirildi. Sınıfımızın ihtiyacı olan fasulye masa kurularak sınıfımıza yerleştirildi. Bazı ihtiyaç olan eğitim materyalleri sınıfımıza hediye edildi. Böylece sınıfımızın eksikleri ve diğer OÇEM sınıfımızın da eksikleri giderilerek öğretmen ve öğrencilerimize teslim edilmiş oldu. Bu çalışmada bizleri yalnız bırakmayan değerli hayırsever üyelerimize ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz,?dedi.

www.caykaragundem.com



İlginizi Çekebilir