Çaykara Belediyesi Karla Mücadelesine Devam Ediyor

Çaykara Belediyesi Karla Mücadelesine Devam Ediyor

Çaykara Belediyesine bağlı ekipler ilçede karla kapanan mahalle yollarını açma çalışmaları devam ediyor.

 

Çaykara´da, Cuma gününden itibaren etkili olan kar yağışının ardından başlayan karla mücadele çalışmaları, Çaykara Belediyesi ekipleri tarafından aralıksız sürdürülüyor. 

Çaykara´da hafta sonu etkili olan kar yağışının vatandaşların yaşamını olumsuz yönde etkilememesi için belediye ekipleri yoğun bir çalışma içine girdi. Çaykara Belediyesi ekipleri, karla mücadele çalışmaları kapsamında ilçe merkezindeki cadde ve sokakları iş makineleri yardımıyla temizlerken, İlçe merkezinin dışındaki mahalle yollarının ulaşıma açık tutulması için tüm imkânları seferber etti. 

Kar yağışının başladığı Cuma gününden itibaren teyakkuzda olan ve çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak sürdüren karla mücadele ekipleri, Çaykara´da Yaylaönü,Çayıroba ve Demirkapı haricindeki tüm mahallelerin ana arter yollarının tamamı açıldı. 

/resimler/2016-1/26/1939021668832.jpgOlumsuz hava koşullarına karşı vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla ekiplerin 24 saat boyunca görevde olduklarını belirten Belediye Başkanı Hanefi Tok, ? Karla mücadele ekiplerimiz, şehir merkezinde iş makineleri ile ana caddelerimizi açmış durumdayız. Diğer taraftan da kar yağışının çok daha etkili olduğu üst bölgelerimizde yol açma çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Çaykara Belediyesi olarak tüm imkânlarımızı vatandaşlarımızın huzur ve refahı için seferber ettik. Bu gün itibariyle Yaylaönü mahallesi hariç tüm mahallelerin ana yolları açıldı. Şu andaki mücadelemiz tali yolları açma çalışmalarımız devam ediyor. Çayıroba ve Demirkapı Mahallelerde zorlu fiziki şartlar nedeniyle mevcut yolları açma şansımız şu anda yok. Yaylaönü mahallesinin yolunuda en kısa sürede açacağız. Karla mücadele çalışmalarında gece gündüz demeden özverili çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum? dedi.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir