Büşra İle Ali'den Ömürlük İmza

Büşra İle Ali

Uzungöl İnceli Mahallesinden Büşra Manap ile Meryemli Mahallesinden Ali Kul Uzungöl’de gerçekleştirilen dillere destan muhteşem bir düğün töreni ile evlendiler.

Uzungöl’ün iki farklı mahallelerinin iki sevilen ailesi çocuklarının mutluluğu ile birlikteliklerini pekiştirdiler.İnceli Mahallesinin sevilen Turizm İşletmecilerinden Fatma & İsmail Manap çiftinin dünyalar güzeli kızları Büşra ile Meryemli Mahallesinden Azize Yaşar Kul çiftinin Mühendis oğulları,Uzungöl’ün sevilen isimlerinden Mustafa Aygün’ün yeğeni Ali Kul yüzlerce misafirin salonu tıklım tıklım doldurduğu düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe imza attılar.

15 Ekim 2022 Cumartesi günü Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen düğün töreni muhteşem bir katılım ile gerçekleşti.

Genç çiftlerin düğün törenlerine Çaykara Belediyesi Meclis üyeleri Bayram Genel ve Seyfullah Kaya,Uzungöl Muharı Mehmet Öztürk,Şekersu Muhtarı Mehmet Aygün,Köseli Muhtarı Mustafa Özen,Taşkıran Muhtarı Hüseyin Alamanoğlu,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl Birlik A.ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz,Uzungöl Muhtarlarından Mustafa Tahan ve çok kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Genç çiftlerin düğün törenlerinde genç kayınpederler Yaşar Kul ve İsmail Manap düğün töreni öncesinde misafirlerini kapıda karşıladı.Düğün töreni boyunca her masayı tek tek dolaşarak misafirleri ile yakından ilgilendi ve düğün töreni sonunda ise misafirlerini kapıda uğurladı.

Genç çiftlerin düğün törenlerinde Uzungöl düğünlerinin vaz geçilmeyen ikilisi Erol Akyüz ile İsa olgun çaldıkları birbirinden güzel oyun havaları ile düğün törenine katılan davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağladılar.Öte yandan Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Celil Bayram da okuduğu birbirinden güzel türküleri ile davetlilere unutamayacakları muhteşem bir akşam yaşattı.

Yaş pasta ve takı töreni ile devam eden genç çiftlerin düğün törenlerinde özellikle Takı Töreni esnasında düğün törenine katılan misafirler çok uzun kuyruklar oluşturarak hem gelin ve damadı tebrik ettiler hem de genç çiftlerin mutluluklarını phaylaştılar.

Genç çiftlerin düğün törenleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti ve çekilen aile fotoğrafları ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en anlamlı ve güzel kararlarını veren Büşra & Ali Kul çiftini bu anlamlı kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

 



Anahtar Kelimeler: Büşra ' Ömürlük

İlginizi Çekebilir