Bursa´da Havva Akyüz Ağlattı

Bursa´da Havva Akyüz Ağlattı

Bursa´da Havva Akyüz Uzungöl´ü ağlattı.Uzungöl Büyükköy Mahallesinin Sevilen İsimlerinden Merhum Hacı Ahmet Akyüz(Maneviga)´ün Eşi Havva Akyüz Bursa´da kaldırıldığı Hastanede hayatını kaybetti.

Bursa´da Havva Akyüz Uzungöl´ü ağlattı.Uzungöl Büyükköy Mahallesinin Sevilen İsimlerinden Merhum Hacı Ahmet Akyüz(Maneviga)´ün Eşi Havva Akyüz Bursa´da kaldırıldığı Hastanede hayatını kaybetti.

Yaklaşık iki senedir yatalak hasta olan Havva Anne bundan 15 gün önce ağırlaşarak Bursa´da hastaneye kaldırılmıştı.Hastanenin yoğun bakım ünitesinde yapılan tüm müdahale ve tedaviye rağmen Havva Anne ne yazık ki tedaviye cevap veremedi ve hastanede yaşam savaşını kaybetti.

Uzungöl Büyükköy Mahallesinden 2013 Yılında Hakkın Rahmetine kavuşan Örnek Toplum İnsanı Güzel İnsan Ahmet Akyüz´ün Eşi olan Havva Anne aynı zamanda Uzungöl´ün Genç Turizmcilerinden Maneviga Apart´ın Sahibi Sevgili Yılmaz Akyüz ile Sevgili Abdullah ve Mustafa Akyüz´ün de anneleriydi.

Uzungöl´ün genç İş Adamlarından Hilmi Dilek´in de kayınvalidesi olan Havva Annenin beklenmeyen ölümü Uzungöl´ü göz yaşlarına boğdu.

Merhum Havva AnneÖğretmenler Gününde 24 Kasım 2018 Cumartesi Günü Öğle Namazına Müteakip Uzungöl Merkez Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Uzungöl Asri Mezarlığı Monoyır Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacaktır.

Çaykara Gündem Ailesi adına Aramızdan çok zamansız ayrılan Merhum Havva Anne´ye Allah´tan Rahmet başta kederli aile bireyleri olmak üzere tüm Uzungöl Halkımıza baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Yılmaz AKYÜZ-Oğlu-Maneviga Apart Sahibi-05301900614

Abdullah AKYÜZ-Oğlu-05357895573

Mustafa AKYÜZ-Oğlu-05324640810

DÜNYADAN BİR MELEK UÇTU

Uzungöl en önemli değerlerinden bir tanesini daha sonsuzluğa uğurlamanın derin üzüntüsü ve acısını yaşıyor bu akşam.

Önce Merhum Hacı Ahmet Akyüz?.Örnek bir toplum insanı olarak yaşadı Sevgili Ahmet Amca?İlkeleri prensipleri olan ve de ne olursa olsun inandığı değerlerden asla taviz vermeyen bir insan olarak tamamladı ömrünü.

Hani bazı insanlar vardır ya?Onlar için şöyle bir cümle kullanılır.Karıncayı dahi incitmemiştir yaşamı boyunca derler hep?İşte o tabi tam da Havva Anne´yi en iyi tabir eden cümle sanırız.

Evet şu kısacık ömründe hiç kimseyi kırmadan,incitmeden bir melek gibi yaşadı ve de son yolculuğuna da adeta bir melek gibi çıkıverdi Sevgili Havva Anne.

Geride Örnek Aile Terbiyesi almış mükemmel evlatlar bırakarak yaşama gözlerini yumdu Sevgili Havva Anne.

Tüm Komşularının ondan memnun oldukları iyi bir insan,Örnek bir Müslüman ve çevresi tarafından çok sevilen bir komşu olarak veda etti şu koca dünyaya Sevgili Havva Anne?

Yarın Tüm Uzungöl Tek Yürek Halinde karşında saf tutacağız Sevgili Havva Anne.Yeni Yolculuğunda Rabbim yar ve Yardımcın olsun.Rabbim Seni Cenneti ile Mükafatlandırsın İnşallah?

Haber:Hilmi Kanık



Anahtar Kelimeler: Bursa Havva Akyüz Ağlattı

İlginizi Çekebilir