Bekarlığa Eğlenerek Veda Edin

Bekarlığa Eğlenerek Veda Edin

Çağımızın en büyük gerçeği internet insanları birbirine bağladıkça, dünya küreselleşip toplumlar birbirlerinden iyice etkilenmeye başladıkça kültürler değişmeye başladı

 

Çağımızın en büyük gerçeği internet insanları birbirine bağladıkça, dünya küreselleşip toplumlar birbirlerinden iyice etkilenmeye başladıkça kültürler değişmeye başladı. Eski geleneksel yapılar artık çözülüyor, özellikle genç nüfus arasında yeni adetler yaşanıyor. Bütünüyle Batı toplumlarından bize gelen bazı kutlamalar bu konunun en güzel örnekleri. Sevgililer günümüz yoktu, kutlamaya başladık. Ya da son zamanlarda cadılar bayramı eğlencesi bile hayatımıza girdi.  Zamanını bile bilmezdik, böylece öğrendik. Bu konudaki son trendlerden biri de bekarlığa veda partileri. Kız tarafının kendi arasında düzenlediği Kına Gecesi eğlencelerinin erkek tarafında yapılanı denilebilecek bu partiler için artık düzenleyebileceğiniz çeşitli aktiviteler var.

Çılgın Eğlence Anlayışı Geliyor

Damat adayının başrolde olduğu bekarlığa veda partisi düzenlemek isterseniz bunu bir sürprize dönüştürebilirsiniz. Evlenmeden önce damadın arkadaşlarıyla yaptığı son bir kaçamak da denilebilecek bu partiler için http://dugunmevsimi.com/kina-ve-bekarliga-veda formatı size yardımcı olacak, kafanızdaki partiyi böylece damat için kolayca organize edebilirsiniz. Güzel bir mekanda yenecek eğlenceli ve bol müzikli bir yemek, dansözle karşılıklı oynamak türü eğlencelerden başka bir teknede düzenlenecek hafta sonu partisi ya da lüks bir spa otelde masaj yaptırarak geçirilecek bir gün şeklinde değişik fikirleri de  hayata geçirebilirsiniz. Önemli olan damat adayı olan arkadaşınızın başlayacak yeni hayatını kutlamak ve bir arada olmak. Gelin hanım nasılsa o sırada kına gecesi ile uğraşıyor olacak.



İlginizi Çekebilir