Bayramınız Kutlu Olsun Çocuklar

Bayramınız Kutlu Olsun Çocuklar

Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali birer mesaj yayınlayarak geleceğimizin teminatı çocuklarımızın Bayramlarını kutladılar.

TBMM’nin Kuruluş Yıl Dönümü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali birer mesaj yayınlayarak geleceğimizin teminatı çocuklarımızın Bayramlarını kutladılar.

KAYMAKAM ÇELİKKOL-COŞKUYU EVLERİMİZDE YAŞAYALIM

Çaykara Kaymakamı Osman ÇELİKKOL 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı yayınladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 101 yılı nedeniyle Kaymakam ÇELİKKOL  bir kutlama mesajı yayımladı. Kaymakam Osman ÇELİKKOL  Evlerimizi ve İş Yerlerimizi Bayraklarla Donatalım dediği mesajında şu ifadelere yer verdi. "Egemenliğin kayıtsız ve şartsız olarak millete devredildiği, bağımsızlığımızın ve milli iradenin hâkimiyetinin tüm dünyaya ilan edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101’inci yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir gurur ve sevinçle kutluyoruz.

Dünyada ve ülkemizde etkilerini gösteren korona virüs salgınının getirdiği koşullar nedeniyle, çocuklarımız okullarından, arkadaşlarından ve sosyal hayatlarından uzak kaldı. Salgının yayılımını engellemek amacıyla alınan tedbirler nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl okullarda kutlanmayacak. Ancak inanıyorum ki, aynı coşku ve heyecan tüm çocuklarımızın yüreklerinde hissedilecek ve yaşanacaktır.

 Bu coşkuyu hep birlikte yaşamak ve paylaşmak için evlerimizin ve iş yerlerimizin camlarını bayraklarla donatalım. Dünyada çocuklarına bayram armağan eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke olduğumuzu ifade ederek yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, tüm dünya çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temenni ediyorum. Bu vesileyle, 23 Nisan’ı armağan eden Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi, büyük bir minnet ve şükranla anıyorum.”
BAŞKAN TOK-BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN ÇOCUKLAR

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’un  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile yayınladığı mesaj;

Çocuklarımıza dil, din, ırk, mezhep ayrımı gözetmeksizin sevgiyi, hoşgörüyü ve dünya barışının önemini aşılamaya çalışıyoruz. Bugünün küçükleri yarının büyükleri olup ülkeleri, dünyayı yönetecekler.

23 Nisan, çocuklarımızın olduğu kadar ülkemiz için de önemli bir tarihtir. Özgürlüğümüzü bize kazandıran Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluş tarihidir. Biz bu önemli günü özgürlüğümüzü, bağımsızlığımızı emanet bırakacağımız çocuklarımızla kutlayarak büyüdük. Geçtiğimiz yıllarda çocuklarımızın neşe, heyecan ve gururla yaptıkları kutlamalara tanıklık ettik. Her yıl ülkemizin dört bir yanında neşeyle kutlanan bayramımız, maalesef bu yıl pandemi koşullarına uygun olarak gerçekleşecek. Meydanlar boş kalsa da çocuklarımızın cıvıltısı gönüllerimizde hiç bitmeyen bir şarkı gibi ruhumuzu besleyecek.

Daha güçlü bir gelecek için önceliğimiz her zaman çocuklarımız. İyi yetiştirmeleri için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyoruz. Dünyayı güzelleştiren daha yaşanabilir kılan çocuklarımızdır.      

Bu vesile ile bugünü bize ve tüm dünya çocuklarına armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

ÇAMURALİ-GELECEĞİMİZİN TEMİNATI SİZLERSİNİZ

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısı ile bir mesaj yayınladı

Aydınlık yarınların güvencesi olan sevgili çocuklar.

Cumhuriyet güneşinin berrak yüzünü vatan ufkunda gösterdiği gün olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. Yıldönümüne ulaşmanın heyecanıyla, kavuşmuş olduğumuz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en samimi duygularla kutluyorum.

Sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, çağdaşlığa, bilime, teknolojiye açılan aydınlık ve büyük bir kapı olan 23 Nisan, sevinç ve gururla kutladığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak Gazi Mustafa Kemal’in geleceğin teminatı olan çocuklarımıza sevgi ve güvenini göstermektedir. Bizler, bu sevgi ve güven sayesinde dünyanın ilk ve yegâne çocuk bayramı olarak tarihe geçen, millet egemenliğine dayanan demokrasinin ve Cumhuriyetin temellerinin atıldığı gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sayesinde tüm dünya çocuklarıyla ulusal egemenlik sevincimizi paylaşıyoruz. Tüm dünyaya sevgi, saygı, hoşgörü, dostluk, kardeşlik ve barış mesajları vererek; heyecanla, coşkuyla, rengârenk görüntülerle ve dünya çocuklarıyla birlikte bu güzel bayramı en güzel duygularla kutlamaktan da büyük kıvanç duymaktayız. Ülkemizin, milletimizin, dünyanın ve insanlığın geleceği ve barışa katkısı açısından büyük önem taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı her geçen yıl daha coşkulu, heyecanlı ve sevinçli kutlarken, geleceğimizin güvencesi olan sevgili yavrularımızın en donanımlı şekilde yetişmesi için çalışacağız.

Sevgili çocuklar, sevgili gençler; Aydınlık geleceğimizin, aydınlık yüzleri; Her şeyin en güzeline layık olan sizler; okuyan, anlayan, araştıran, düşünen, soran, sorgulayan, çözümcül eleştirilerde bulunabilen, günceli çağdaş yaklaşımlarla değerlendiren, yenilikçi, bilimi ve teknolojiyi yararlı bir şekilde kullanan, milli ve manevi değerlerine bağlı, insan haklarına saygılı, evrensel insani değerleri tam olarak oluşmuş, kendine güvenen bireyler olarak yetiştiğiniz müddetçe, ülkemiz ve insanlık adına büyük bir kazanım olacağınızı aklınızdan çıkarmayın. Bu donanım; sizi, ailenizi, milletimizi, ülkemizi ve insanlığı yüceltecektir. Yeter ki birikimli olmak için çalışın; başarmak için samimi ve gayretli olun…

Bu duygu ve düşüncelerle başta bugünü anlamlandıran çocuklarımızın, ülkemizin, milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, hepinizi



Anahtar Kelimeler: Bayramınız Kutlu Olsun Çocuklar

İlginizi Çekebilir