Başkan Tok "Telafi Eğitimi Programını" Ziyaret Etti

Başkan Tok

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Zeki Bilge İlkokulu ve Ortaokulunda “Telafide Ben De Varım” programına devam eden öğrencileri ziyaret etti

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok MEB Tarafından yaz tatili boyunca tüm okullarda uygulanan “Telafi Eğitiminde Ben De Varım” programı çerçevesinde Çaykara Zeki Bilge Eğitim Kurumlarında telafi programına devam eden öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek sohbet etti.

Sınıflarda öğrenciler ile sohbet eden Belediye Başkanı Hanefi Tok kimi zaman öğrenciler ile birlikte kitap okudu kimi zaman ise öğrenciler ile satranç oynadı.

Teneffüs aralarında Okul bahçesinde öğrenciler ile birlikte oyun da oynayan Belediye Başkanı Hanefi Tok öğrencilerden yaz tatili boyunca hem çok iyi dinlenmelerini hem de bol bol kitap okuyarak kendilerini geliştirmelerini istedi. Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu EBA Destek Noktasını da ziyaret eden Belediye Başkanı Hanefi Tok burada da öğrencilere kitap hediye etti ve öğrenciler ile birlikte kitap okudu.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile de sohbet eden Başkan Hanefi Tok Çaykara Eğitim camiası olarak Öğrencilere sunmuş oldukları imkanlardan dolayı Müdür Çamurali’ye teşekkür etti.



İlginizi Çekebilir