Başkan Ali Şükrü Aydın'dan Teşekkür Mesajı

Başkan Ali Şükrü Aydın

Çaykara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına yeniden seçilen Ali Şükrü Aydın yayınladığı bir mesaj ile üyelerine ve Çaykara Halkına teşekkür etti.

Çaykara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına  yeniden seçilen Ali Şükrü Aydın yayınladığı bir mesaj ile üyelerine ve Çaykara Halkına teşekkür etti. 8 Mart 2022 Pazartesi Günü gerçekleştirilen Çaykara Esnaf ve Sanatkarlar Odası(ÇESOB) 25.Olağan Genel Kurulunda Ali Şükrü Aydın yeniden Başkanlık görevine seçilmişti.

İşte Başkan Aydın’ın teşekkür mesajı;

Değerli Meslektaşlarım;

08.0302022 tarihinde 25. Olağan genel kurulumuzda yapılan seçim sonucunda kaybeden taraf olmamıştır. Bilakis Çaykara Esnaf ve Sanatkârları bir bütün halinde kazanmıştır.

Genel kurulumuza katılarak esnaflık mesleğine sahip çıkma iradesini gösteren bütün meslektaşlarıma can-ı gönülden teşekkür ederim. Genel kurulda yaşanan saygı, sevgi ve nezaket ortamının bundan sonra da bozulmadan bir bütünlük içerisinde devam edeceğini görmek bütün meslektaşlarımızı ziyadesiyle mutlu etmiştir.

ÇESOB yönetim kurulu olarak yeşeren bu umutları yıkmadan odamıza hep birlikte sahip çıkarak kimsenin kimseyi ötekileştirmesine fırsat vermeden bir bütünlük içerisinde gerginliklerin ve kısır çekişmelerin içerisinde bulunmadan adım adım amaca doğru yöneleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

ÇESOB yönetimine aday olan değerli kardeşim Kürşat KIRMACI’nın gerek seçim sürecinde gerek genel kurulda göstermiş olduğu nezaket, olgunluk ve hassasiyeti için kendisine yönetim kurulum adına sonsuz teşekkür ederim. Göstermiş olduğumuz bu tavrın bundan sonraki seçimlere ve kişilere örnek olmasını temenni ederim.

Son olarak genel kurulumuza uzaktan ve yakından zor şartlar içerisinde bizi desteklemeye gelen tüm dostlarıma bütün kalbimle şükranlarımı sunuyorum. Benliği bırakıp biz olma mücadelesine davet ediyorum. Biz birlikte daha güçlüyüz.          



İlginizi Çekebilir