Başkan Tok, Vatandaşlarla Bayramlaştı

Başkan Tok, Vatandaşlarla Bayramlaştı

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, makamında, ilçe protokolü, vatandaşlar ve belediye personeli ile bayramlaştı.

Çaykara Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen bayramlaşma programına, Meclis üyeleri, STK temsilcileri, birim müdürleri, Eski ulaştırma bakan yardımcısı Yahya baş, Prof Dr Alaybey Karaoğlu, AK Parti ilçe Başkanı Temel Şimşek, Belediye personeli, Mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Başkan Hanefi Tok, gelen misafirlerle birlikte bütün personelle tek tek bayramlaştı.

/resimler/2017-6/25/1652491140941.jpgBelediyede Bayramlaşmanın ardından Başkan Tok, Çaykara´nın sokaklarını dolaşarak esnaf ve vatandaşların bayramlarını kutladı. 

Geleneklerin yaşatılmasının önemine değinen Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, manevi duyguların yoğun yaşandığı bayramların, akrabaların, büyüklerin ve komşuların ziyaret edildiği özel bir gün olarak algılanması gerektiğini belirterek şöyle konuştu,? Biz bir aileyiz ve birbirimize verdiğimiz destek ile güzel çalışmalar yaptığımızı düşünüyorum. İlçemiz için daha güzel çalışmalar için elimizden gelen bütün çabayı hep birlikte gösteriyoruz. Ayrıca bayram günlerinin birlik ve beraberliği pekiştirerek, dargınlıkları giderdiğini belirterek konuklarına huzur dolu bayram geçirmeleri temennisinde bulundu./resimler/2017-6/25/1653372704278.jpg Haber:Çaykara Gündem Gazetesi 



İlginizi Çekebilir