Başkan Tok, Personeli ve Vatandaşlarla Bayramlaştı

Başkan Tok, Personeli ve Vatandaşlarla Bayramlaştı

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, personeli ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Başkan Hanefi Tok, Belediyede Çalışan Personeli ve vatandaşlarla makamında bayramlaştı. 

Kurban Bayramı 3´ncü gününde Çaykara Belediye binasında gerçekleşen bayramlaşmada, Başkanı Hanefi Tok´un yanı sıra belediye meclis üyeleri, tüm Belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı. 

Bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Tok, bir olmanın, birlik olmanın başarıyı ve gücü oluşturduğuna vurgu yaparak, ?Çaykara Belediyesi olarak bizler büyük bir aileyiz. Sizler büyük bir ekibin birer ferdisiniz. Tüm birimlerimizle birlikte vatandaşlarımıza karşı olan görevlerimizi yerine getirirken birlikte hareket ediyoruz. Çaykara için yaptığımız yatırımlarda ve devam eden projelerimizde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ailelerinizle, çocuklarınızla ve sevdiklerinizle beraber mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum. Her gününüzün bayram sevinci ve neşesi içerisinde geçmesini Cenab-ı Allah´tan niyaz ediyorum" dedi. 

Tok, Çaykaralı hemşerilerimin Kurban Bayramı´nı kutluyor, bayram coşkusunun ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum. Bayram süresince görevi başında olan belediye personeli ile tüm çalışanlara görevlerinde başarılar diler, bayramlarını kutlarım? şeklinde konuştu.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi 



İlginizi Çekebilir