Bakanlar Uzungöl´de

Bakanlar Uzungöl´de

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ve TOKİ Başkanı M.Turan Ergün Uzungöl´de Çeşitli İncelemelerde Bulundular.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Bölgemizde bulunmaları sebebi bölgede bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ve TOKİ Başkanı M.Turan Ergun 07 Ağustos 2017 Pazartesi Günü Uzungöl´de çeşitli incelemelerde bulundular.

Bakanlar ve TOKİ Başkanına Uzungöl´de Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Temel Şimşek,Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan, Uzungöl´de bulunan Turizm ve Sivil Toplum Kuruluşu yöneticileri  ev sahipliği yaptılar./resimler/2017-8/8/1258495705048.jpgUzungöl´e çok büyük bir önem veren ve de Uzungöl´de gerçekleştirilen bir çok altyapı çalışmasına önderlik yapan, sürekli olarak takip eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanının Bölgemizi ziyaretlerini fırsat bilerek Uzungöl´ü bir kere daha ziyaret ettiler.

Hem halkımızın hem de turizmcilerimizin sorunlarını yerinde dinleyen Bakan Soylu ve Arslan aynı zamanda geceyi de Uzungöl´de geçirdiler./resimler/2017-8/8/1259213361939.jpgBakanların Uzungöl ziyaretlerinde gerçekleştirdikleri etkinlikler ise şu şekilde:

1-TAHTABÜS İLE UZUNGÖL TURU

Turizm İşletmecisi Mehmet İnan tarafından Uzungöl´ü ziyarete gelen misafirlerimiz için tasarlanan tahtabüs  ile Uzungöl turu atan bakanlar ve protokol üyeleri zaman zaman Tahtabüsü durdurarak halkımız ile sohbet ettiler.

2-TURİZMİN SORUNLARINI DİNLEDİLER

Havanın da güzel olmasını fırsat bilen Bakanlar ve Protokol üyeleri akşamdan sonra gölün üst tarafında açık havada Turizm Yöneticileri ile bir sohbet toplantısı gerçekleştirdiler. Uzungöl´de bulunan Sivil Toplum Kuruluşu  ve Turizm Yöneticileri ile sohbet eden Bakanlar, Uzungöl´ün ve Turizm İşletmelerinin sorunlarını yerinde dinleme imkanı yakaladılar.

3-HALK VE ESNAFI ZİYARET

Uzungöl etrafında akşam turu atan İçişleri Bakanı, Ulaştırma Bakanı ve Toki Başkanı Protokol Üyeleri ile birlikte sokakta hem Uzungöllü hem de Turist vatandaşlar ile sohbet ettiler. Ayrıca İş yerlerinide ziyaret ederek Esnafımızın sorunları hakkında bilgi aldılar.

HALKTAN YOĞUN İLGİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ve de TOKİ Başkanı M.Turan Ergün hem Uzungöl halkı hem de Turistler tarafından çok büyük ilgi ile karşılandılar. Vatandaşların bakanlarla fotoğraf çektirme isteklerini de karşılıksız bırakmadıklar.

BAKAN SOYLU UZUNGÖL´Ü GELECEĞE TAŞIMALIYIZ:

Hükümet olarak Uzungöl´e çok büyük önem verdiklerini ifade ederek sözlerine başlayan İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu Uzungöl´ün artık Dünya Çapında bir marka olduğunu ve kendilerinin de hükümet olarak bu marka değerini daha da ileri taşımayı hedeflediklerini ifade etti.

/resimler/2017-8/8/1302438522199.jpgUzungöl´ün mevcut altyapı ve turizm ile ilgili sorunlarını belirli bir plan çerçevesinde çözmeye çalıştıklarını anımsatan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu  en büyük hedeflerinin bu muhteşem doğayı bozmadan ve de kirletmeden Uzungöl´ü geleceğe taşımak olduğunu bu konuda yüreği Uzungöl Sevdası ile çarpan herkesin de kendileri ile birlikte hareket etmesi gerektiğini ifade etti.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Bakanlar Uzungöl

İlginizi Çekebilir