Bakan Soylu, Yaylalardaki Kaçak Yapılaşmaya Müsaade Etmeyeceğiz

Bakan Soylu, Yaylalardaki Kaçak Yapılaşmaya Müsaade Etmeyeceğiz

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, ?Karadeniz Bölgesi Turizm Çalıştay Toplantısı?nda yaptığı konuşmada "Yaylalardaki kaçak yapılaşmaya izin vermeyeceğiz? dedi.

 

Bakan Süleyman Soylu, Trabzon´da yapılmakta olamn Turizm çalıştaı toplantısında yaptığı konuşmada,  "7 Haziran ve 1 Kasım arasında 2 temel ve onun altyapı çalışmalarını gerçekleştirdik. Biz bu konuda Bursa´nın Yalova´nın düştüğü duruma düşmemek için hangi tedbirleri almalıyız. Herkesin görevlerini belirledik. Antalya turizm sezonuna nasıl hazırlanıyor ise aynılarını yapmalıyız. Turist hava limanına geldiğinde kim karşılayacak. Nasıl hareket edilecek. Bütün bunların çalışmalarını yaptık. Bunları kim denetleyecek. Hepsini çalıştık"ifadelerini kullandı. 

?YAYLALARDAKİ KAÇAK YAPILAŞMALARI YIKACAĞIZ?

Bu bölgenin bir miras olduğunu belirten Süleyman Soylu, "Bizim gelecek nesil sorumluluğumuz vardır. Bizim belki de en önemli yerler olan yaylalarımıza gelişi güzel ev yapılmasını kabul edemeyiz. Hiçbir yaylada kaçak yapılaşma olmayacak yapıldığı anda yıkılacaktır. Biz bu kararlılığı göstermezsek geleceğimizin nereye gideceği belli olmaz. Turizm sadece gelir elde edilen bir sektör olarak görülmesi yanlıştır. Bugün Bu kadar kendi meselesine hâkim insanların bu salonda olması Türkiye vizyonudur." dedi.



İlginizi Çekebilir