Baba Genç, Allah Kimseye Evlat Acısı Yaşatmasın

Baba Genç, Allah Kimseye Evlat Acısı Yaşatmasın

Akın Genç’in babası Asım Genç Trabzon Valisi Ustaoğlu ve basına açıklamalarda bulundu.

Fransa'nın başkenti Paris'te 15 Aralık günü kimliği belirsiz bir saldırgan tarafından okul çıkışı evine giderken sokakta başından vurularak öldürülen 19 yaşındaki Akın Genç’in babası Asım Genç taziye ziyaretinde açıklamalarda bulundu. 

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ile Trabzon İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Adem Şen Köknar Mahallesinde cenaze töreni öncesinde baba Asım Genç ve Akın Genç’in kardeşlerine taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Genç Ailesi olarak 15 gündür yaşanan olayın şokunu yaşamaya devam ettiklerini ifade eden Baba Asım Genç,oğlu Akın Genç’in örnek bir delikanlı,iyi bir eğitim almış farklı bir genç,vatanını,milletini ve bayrağını seven farklı ve özel bir delikanlı olduğunu ifade etti.

Baba Asım Genç konuşmasına şu şekilde devam etti.

Başarılı bir çocuktu, hayat dolu bir çocuktu. Olay günü eve gelmeden birkaç defa görüştük.Dersi bitince geleceğini söyledi.Okuldan çıkınca annesini aradı.Karnının aç olduğunu ve yemek hazırlamasını istedi annesinden.Okuldan geliyor, otobüsten iniyor. Evi geçtikten sonra 200 metre ilerde sol tarafta karanlık bir yerde katledildi. Bu güne kadar da bir açıklama yapılmadı. Kimin yaptığı bulunamadı. Fransız Polisi tarafından birkaç ifade alındı.Polis bize hiç bir bilgi vermedi. Açıklama yaparsak konu dağılır dediler. Bizim de güvenmekten başka bir çaremiz yok. Yetkililere destekleri için çok teşekkür ederim. Onların destekleri ile ayakta duruyoruz. Herkes konuyu çok iyi biliyor. Önemli olan doğruları yansıtmak. Bazı medya organlarında da konu çarpıtılıyor. Allah kimseye yaşatmasın" dedi.



Anahtar Kelimeler: Allah Kimseye Evlat Acısı Yaşatmasın
Necati GÖRAL
29.12.2022 22:38:38
Akını katledenler islamofobidir Türk düşmanlığıdır fransizlardir .

İlginizi Çekebilir