Ayşe Sula Köseoğlu Çaykara´da

Ayşe Sula Köseoğlu Çaykara´da

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Çaykara ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, 1 Kasım´da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında Çaykara ilçesini ziyaret etti.

İlçe merkezindeki semt pazarını gezen Köseoğlu, ardından Ataköy, Çamlıbel, Taşkıran, Köknar, Karaçam, Uzuntarla ve Uzungöl´de esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. 

Özellikle Arap turizminin bölgeye kaymasıyla Trabzon´un turizmde önemli bir ivme kaydettiğini belirten Köseoğlu, "Trabzon´u turizmin gözbebeği yapacağız. Sadece yayla ve dağ turizmi değil, deniz, spor, kültür, sağlık ve kış turizmi açısından kentimiz zirvede olacak. Tesislerimiz asla boş kalmayacak. Yaz kış canlı bir turizm kenti olacağız. Uzungöl ve yaylalarıyla Çaykara´da bundan payını alacak" dedi. 

Köseoğlu, Trabzon´un Doğu Karadeniz´in cazibe merkezi olmaya başladığını ifade ederek, "Sahip olduğu doğal güzelliklerin yanı sıra Arap ülkelerine yapılan uçak seferleri göz önüne alındığında Trabzon, tarihsel, kültürel ve doğa kaynakları açısından büyük bir potansiyele ve zenginliğe sahip. Bu zenginliğimizi kullanıp kalkınmayı da hızlandıracağız" diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: Ayşe Sula Köseoğlu Çaykara

İlginizi Çekebilir