Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinden Çaykara'ya Ziyaret

Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinden Çaykara

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimi ve İdari Personeli Çaykara İlçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiler.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimi ve İdari Personeli Çaykara İlçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiler.

İLK ZİYARET KAYMAKAM ERBEK’E

Ataköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ekibi ilk olarak Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek’i makamında ziyaret etti.

1 Aralık 2023 Cuma günü gerçekleştirilen ziyarete Başhekim Vekili Dr. Ahmet Peker,Hastanenin Basın ve İletişim Sorumlusu Esra Erbey ile İdari Personel katıldı.

Ziyaret esnasında Kaymakam Gürdal Erbek’e Çaykara İlçesinde göreve başlamaları dolayısı ile Hayırlı Olsun dilekleri iletilirken aynı zamanda Hastane ile ilgili bir Brifing sunumu da gerçekleştirildi.

Ziyaret esnasında Hastanede Hastalara yönelik olarak gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgi paylaşımı da gerçekleştirilirken,aynı zamanda bu çalışmalar ile ilgili Kaymakam Erbek ile fikir ve planlama alış verişi de gerçekleştirildi.

BELEDİYE BAŞKANI HANEFİ TOK’A ZİYARET

Ataköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ekibi daha sonra Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başhekim Ahmet Peker tarafından Belediye Başkanına Hastane personeli ve çalışma şartları ile ilgili bilgi sunumu gerçekleştirildi.

Dr. Ahmet Peker daha sonra ise Hastanenin taleplerini Belediye Başkanı Hanefi Tok ile paylaştı.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Ziyarette Çaykara İlçesinin tüm sorunlarını çözebilmek için yoğun bir tempo içinde çalıştıklarını,Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinin taleplerini de yerine getirebilmek için ellerinden gelen her türlü gayreti göstereceklerini ifade etti.



İlginizi Çekebilir