Astsubay Çiftlerin En Mutlu Gecesi

Astsubay Çiftlerin En Mutlu Gecesi

İlçemiz Taşkıran Mahallesinden Abdülmecit Erdoğan ile Denizli’den Nesrin Çoban Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

9 Ekim 2022 Pazar akşamı Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştiriljen genç çiftlerin düğün törenleri muhteşem bir katılım ile gerçekleşti.

Taşkıran Mahallesinin sevilen isimlerinden Kemalettin(Talat)&  Aynur Erdoğan’ın yakışıklı oğlu AK Parti Çaykara Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Erdoğan’ın abisi Abdülmecit ile Denizli’den Huriye & İbrahim Çoban çiftinin dünyalar güzeli kızları Nesrin’in düğün törenlerinde Denizli,Rize,Trabzon ile çevre il ve ilçelerden yüzlerce davetli’nin katılımları ile gerçekleşti.

Gelin ve Damadın Rize İl Jandarma Alay Komutanlığında görev yapmaları sebebi ile Rize İl JHandarma Alay Komutanlığından çok sayıda rütbeli personel aileleri ile birlikte genç çiftleri en mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.Rize İl Jandarma Alay Komutanı J.Kd. Albay Ali Güngör  yoğun programı dolayısı ile katılamadığı düğün törenine gönderdiği telgraf ile genç çiftleri tebrik etti.

Genç çiftlerin Düğün Törenlerine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,1999-2014 Dönemi Taşkıran Belediye Başkanı Refik Albayrak,Rize İl Jandarma Alay Komutan Yardımcıları Mehmet Yeşilgül ve Melih  Doğruel,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,AK Parti Çaykara Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cuman,AK Parti Çaykara Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Alamanoğlu,Çaykara Belediyesi Meclis Üyeleri Seyfullah Kaya v e Esra Aydoğan katıldılar.

Genç çiftlerin giriş dansları ile başlayan Düğün Töreninde Uzungöl Düğünlerinin vaz geçilmeyen ikilisi Erol Akyüz ile İsa Olgun çaldıkları ve okudukları birbirinden güzel türküleri ile misafirlerin gönüllerince eğlenmelerini sağladılar.

Yaş pasta ve takı töreni ile devam eden genç çiftlerin düğün törenlerinde özellikle Takı Töreni esnasında  düğün törenine katılan misafirler çok uzun kuyruklar oluşturarak hem gelin ve damadı tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar.

Rize ve Denizli’den düğün törenine katılan misafirler birbirinden güzel oyun havaları ile muhteşem bir akşam yaşadılar.

Genç çiftlerin düğün törenleri çekilen aile fotoğrafları ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel ve en anlamlı kararlarını veren Nesrin & Abdülmecit Erdoğan çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Astsubay Çiftlerin Mutlu Gecesi

İlginizi Çekebilir