Arzu Ve Yahya Kemal Şimdi Çok Mutlu

Arzu Ve Yahya Kemal Şimdi Çok Mutlu

Taşkıran Mahallesinden Yahya Kemal Gün İle Osmaniye´den arzu Şanal Uzungöl´de Düzenlenen düğün Töreni İle Evlendiler

YAHYA KEMAL VE ARZU´NUN MUTLULUK RESMİ

İlçemiz Taşkıran Mahallesinden Yahya Kemal Gün ile Osmaniye´den Arzu Şanal 08 Ekim 2017 Pazar Günü Uzungöl sezgin Otel´de gerçekleştirilen düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

/resimler/2017-10/9/1437585738353.jpg

Taşkıran,Osmaniye ve Çevre Yerleşim Birimlerinden gelen çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreni Dini Tören şeklinde gerçekleşti.

CEMAL KURT´TAN KUR´AN-I KERİM

Taşkıran Merkez Camii İmamı Cemal Kurt tarafından Kur´an-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirildi.Cemal Hocamız ayrıca okuduğu Kur´an-ı Kerimin mealini de misafirler ile paylaştı.

NİYAZİ ALBAYRAK´TAN DİNİ SOHBET

Çaykara İlçemizin yetiştirmiş olduğu en önemli İlim adamlarımızdan Emekli İmam Hatip ve de vaaz Hocamız Niyazi Albayrak tarafından misafirlere ve gelin ve damada yönelik bir sohbet konuşması gerçekleştirildi.Hem gelin ve damada hem de kaynanalara gelin Kaynana ilişkisini ve olması gereken davranış şeklini akıcı uslübu ve verdiği canlı örnekleri ile mükemmel bir şekilde ifade eden Niyazi Albayrak hocamızın keyifli, sohbeti düğüne katılan misafirler tarafından büyük bir dikkat ile dinlendi.

GRUP NİDA UZUNGÖL´DE

Dini Törenlerin en fazla özlenen ve de aranılan Gruplarından Grup Nida İlahi Grubu genç çiftlerimizin düğün törenlerinde sahne aldı.

/resimler/2017-10/9/1438505895623.jpg

Okudukları birbirinden güzel ilahiler ile davetlilerden büyük bir alkış alan İlahi Grubunda ayrıca Semazen Gösterisi de düğüne katılan misafirler tarafından büyük bir ilgi ile izlendi.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Genç Çiftlerimiz Sevgili Arzu & Yahya Kemal Gün Çiftinin el ele,yürek yüreğe kestikleri ve de birbirlerine ikram ettikleri Yaş Pastanın ardından genç çiftlerin takı Töreni gerçekleştirildi.

/resimler/2017-10/9/1439524646826.jpg

Düğüne katılan Yüzlerce davetli uzun kuyruklar oluşturarak genç çiftleri ömürlerinin en mutlu dakikalarında hem tebrik etmiş hem de mutluluklarını paylaşmış olşdular.

Çaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en anlamlı,en doğru ve de en güzel kararlarını veren genç çiftlerimiz Sevgili Arzu  & Yahya Kemal Gün  Çiftini bu anlamlı ve de güzel kararlarından  dolayı tebrik ediyor genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Arzu Yahya Kemal Şimdi Mutlu

İlginizi Çekebilir