Artık Gazetemize bir Tıkla Ulaşabileceksiniz.

Artık Gazetemize bir Tıkla Ulaşabileceksiniz.

Çaykara Gündem Gazetesi yeni uygulamaya koyduğu IOS Uygulaması ile bir tıkla haberlerimize ulaşabileceksiniz.

Merhabalar Değerli Çaykara Gündem Okuyucularımız. Siz değerli hemşerilerimize daha kaliteli ve hızlı haber akışını sağlamak için yeni teknoloji uygulamalarını hizmete aldık. Artık her türlü cep Cep telefonlarınızla uygulamaya aldığımız IOS uygulaması ile bir tıkla hiçbir şekilde yazı yazmadan gazetemize girecek ve tüm haberlerimizi rahatlıkla okuyabileceksiniz. 

Teknolojinin gelişimiyle birlikte internet kullanımında mobilin payı her geçen gün artıyor. Haber sitelerinin mobilde ulaşılabilir olması, bir uygulamaya sahip olmaları kendileri açısından fark yaratan bir unsur olarak karşımıza çıkıyor. Ve okuyucu açısından büyük kolaylık sunuluyor. Yeni yaptığımız uygulamayı ister internet üzerinden ister sitemizin üst kısmında bulunan Whatsapp uygulamasının hemen altında bulunan App Store ve Google Play´i hizmete sunduk Burada Android ve iPhone uygulaması siz değerli okurlarımız için oluşturduk. ÇAYKARA GÜNDEM GAZETESİ İÇİN tek tuşla ücretsiz arama, haber portalimize ulaşma kolaylığı sağladık. GOOGLE PLAY uygulamasını yazarak veya https://play.google.com/store/search?q=%C3%A7aykara%20g%C3%BCndem&c=apps&hl=tr üst kısmında Çaykara Gündem yazarak gelen logo ve gazete başlığımızı telefonunuza indirerek bir tıkla sitemize ulaşacak ve haberlerinizi her yerde ücretsiz okuma fırsatı bulacaksınız.

/resimler/2016-11/1/0130321579239.jpg 

İPHONE telefon uygulaması için APP STORE veya https://itunes.apple.com/us/app/caykara-gundem/id1158770080?mt=8 linkini tıklayarak gelecek olan Çaykara gündem gazetesi ve logo ve gazete ismimiz önünüze gelerek telefonunuza rahatlıkla indirebilirsiniz.HERŞEY ÇAYKARA VE DERNEKPAZARI İÇİN ..Tek hedefimiz solaklı vadisine hizmet etmek. Tüm hemşerilerimize hayırlı ve uğrlu olsun

/resimler/2016-11/1/0130556423513.jpg 

 

 

 



İlginizi Çekebilir