Anadolu Lisesinden Kudüs´ü Anlama ve Anlatma Etkinliği

Anadolu Lisesinden Kudüs´ü Anlama ve Anlatma Etkinliği

Çaykara Anadolu Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri tarafından Kudüs´ü Anlama ve Anlatma Etkinliği gerçekleştirildi.

ANADOLU LİSESİNDEN KUDÜS´Ü ANLAMA VE ANLATMA ETKİNLİĞİ

Çaykara Anadolu Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri tarafından Kudüs´ü Anlama ve Anlatma Etkinliği gerçekleştirildi.

Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Demircioğlu tarafından Organize edilen ve Çaykara Anadolu Lisesi  Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Dilek Özdemir tarafından hazırlanan Kudüs´ü Anlama ve Anlatma Etkinliği 04 Mayıs 2018 Cuma Günü Saat 14.30´da Çaykara  Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda  gerçekleştirildi.

/resimler/2018-5/4/1714561131674.jpg

Etkinliğe Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Karakaş,Çaykara Mal Müdürü Ekrem Günaydın,Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Demircioğlu,Çaykara  Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ali Leblebici,Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu Müdürü Şükrü Kara,Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Zihni Boz ile öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

DEMİRCİOĞLU-KUDÜS SEMBOLÜMÜZDÜR

Tarih boyunca Kudüs´ün İslam Dininin Sembolü olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Demircioğlu bu durumun geçmişten günümüze kadar böyle olduğunu bundan sonra da değişmesine asla müsaade etmeyeceklerini sözlerine ekledi.

/resimler/2018-5/4/1715590195402.jpg

Günümüzde bir takım güçlerin Kudüs üzerinden İslam Dünyasının Temel Değerleri ile oynamaya çalıştığını ifade eden Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Demircioğlu ancak Müslümanların bilinçli olmaları ve de oynanmak istenen bu oyunu el ele vererek bozmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

KUR´AN-I KERİM TİLAVETİ

Programın başında Çaykara Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Muhammet Emin Gönan tarafından Kur´an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

DURSUN ALİ ERZİNCANLI´DAN BEN KUDÜS´ÜM ŞİİRİ

Dursun Ali Erzincanlı´nın okuduğu Ben Kudüs´üm Şiiri Muhteşem Görsel Sunumlar eşliğinde öğrencilere izlettirildi.

EMİRHAN AK´TAN GÜZEL BİR SUNUM

Çaykara Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Emirhan Ak Tarafından ?Kudüs´ün Tarihi ve Müslümanlar İçin Önemi ? Konulu bir Slayt Sunumu gerçekleştirildi.

/resimler/2018-5/4/1717433322412.jpg

SELEN BAK´TAN MESCİDİ AKSA ŞİİRİ

Çaykara Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Selen Bak tarafından ?Mescid-i Aksa? Şiiri  okundu

MUHAMMET EREN ULU KUDÜS ŞİİRİ

Çaykara Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Muhammet Eren Ulu tarAFINDAN Kudüs adlı Şiir okundu.

ALIN YAZISI KUDÜS

Çaykara Anadolu Lisesi Öğrencileri tarafından hazırlanan ?Alın Yazısı Kudüs? Adlı Orotoryo hazırladığı mükemmel program ile sahnede muhteşem bir sunum gerçekleştirdi.

/resimler/2018-5/4/1716500977642.jpg

Birbirinden güzel Kudüs Şiirlerini şarkı ve marşlarla süsleyen Orotoryonun muhteşem gösterisi davetliler tarafından ayakta alkışlandı



İlginizi Çekebilir