Genç Yaşta Kalp Krizine Yenik Düştü!

Genç Yaşta Kalp Krizine Yenik Düştü!

Uzungöl´ün Almanya´da yaşayan hemşerilerinden Kemal Şen geçirmiş olduğu ani bir kalp krizi sonucunda Almanya´da hayatını kaybetti.

Almanya´daki Acı Uzungöl´ü yaktı.Uzungöl´ün Almanya´da yaşayan hemşerilerinden Kemal Şen geçirmiş olduğu ani bir kalp krizi sonucunda Almanya´da hayatını kaybetti.

44 Yaşında hayatını kaybeden Merhum  Kemal Şen´in  ani ölümü tüm Uzungöl´ü göz yaşlarına boğdu.

Uzungöl´den Almanya´ya ilk giden hemşerilerimizden bir tanesi olan Merhum Katip Şen Amcamızın Oğlu olan Kemal Şen çevresi tarafından çok sevilen ve saygı duyulan bir insan olarak tanınmakta idi.

Evli ve 5 çocuk babası olan Kemal Şen´in genç yaşta beklenmeyen ölümü tüm sevenlerini göz yaşlarına boğdu.

/resimler/2019-1/31/1028259839277.jpgMerhum Kemal Şen´in cenazesi  Almanya´da normal İşlemlerin tamamlanmasının ardından Türkiye´ye getirilecek ve de Uzungöl Alçakköprü Mahallemizde son yolculuğuna uğurlanacak

Merhum Kemal Şen´in cenazesi 02.02.2019 Cumartesi Günü Öğle namazına müteakip Uzungöl Alçakköprü mahallesinde kalınacak olan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak

Çaykara Gündem Ailesi olarak aramızdan zamansız ayrılan merhum Kemal Şen´e Allahtan rahmet,başta kederli ailesi olmak üzere tüm Çaykara Halkımıza baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM

Resul Şen-Almanya

Ömer Şen-Almanya

Şenol Şen-05363593205

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Almanya daki Uzungöl Yaktı

İlginizi Çekebilir