Almanya Uzungöl Derneği Genel Kurulunu Yaptı

Almanya Uzungöl Derneği Genel Kurulunu Yaptı

Uzungöl ve Çevre Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Almanya Genel Kurulu 12.03.2022 Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Derneğin Genel Kurulu  pandemi dolayısıyla dijital olarak gerçekleştirdi. Genel Kurulda mevcut Başkan Yaşar Eroğlu yeni Yönetim Kurulu ile seçilerek yola devam ettiler.

Bir önceki yönetime hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Yaşar Eroğlu  3 sene derneğimize hizmet eden yönetim kurlumuza teşekkür ederiz.Yeni Yönetrim Kurulumuz ile Uzungöl Kültürünü gurbet ellerde yaşatmak için yeni çalışmalara başladıklarını ifade etti.
MUSTAFA MANAP VE ŞÜKRÜ EROĞLU GENEL KURULA ONLİNE OLARAK KATILDILAR
Yaklaşık 50 senedir Uzungöl Kültürünü Almanya’da çok büyük bir başarı ile temsil eden Mustafa Manap ile Şükrü Eroğlu Genel Kurula  dijital olarak katılım sağlayarak yeni yönetimin heyecanına ortak oldular
Seçilen yeni Yönetim kurulu üyeleri şöyle oluştu:
1-Aydin Keleş,

2-Yaşar Eroğlu,

 3-Ayhan Menap,

4-Adem Tak,

5-Mehmet-Akif Karaca

YAŞAR EROĞLU BURSA’DA

Genel Kurulun hemen ardından Dernek Başkanlığı görevine seçilen Yaşar Eroğlu ayağının tozu ile Bursa’ya geldi.Başkan Eroğlu,Uzungöl ile ilgili STK Temsilcileri ile görüşmek ve ortak bir çalışma planı oluşturabilmek amacı ile gerçekleştirilen ziyaret kapsamında ilk olarak Bursa Dernek Başkanı Hikmet Eroğlu ile görüşecek..

Daha sonra İstanbul’a geçecek olan Başkan Yaşar Eroğlu İstanbul’da Mecidiyeköy Merkez Şube Dernek Başkanı Sait Albayrak ile Pendik Kaynarca Dernek Başkanı Fuat Aygün ile görüşecek.

Daha sonra Uzungöl Muhtarı ve Uzungöl Hediyelik Eşya Derneği Başkanı Mehmet Öztürk,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl Birlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz,Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Metin İnan ile görüşecek olan Başkan Yaşar Eroğlu bu görüşmelerde Uzungöl ile ilgili gerçekleştirilecek olan çalışmalar ve sosyal etkinlikler ile ilgili fikir alışverişinde bulunacak.



İlginizi Çekebilir