Aleyna İle Nurullah'tan Ömürlük İmza

Aleyna İle Nurullah

Uzungöl’den Aleyna Aygün ile Nurullah Kanık 25 Temmuz 2022 Pazartesi akşamı gerçekleştirdikleri düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

2009-2014 Dönemi Uzungöl Belediye Başkanı Abdullah & Azize Aygün çiftinin dünyalar güzeli kızı ,Uzungöl’ün genç Turizmcilerinden Kadir Aygün’ün Kardeşi Aleyna ile aslen Uzungöl Meryemli Mahallesinden olup Almanya’da ikamet eden Rukiye & Nizam Kanık Çiftinin yakışıklı oğulları,Çaykara’lı Esnaf Çaykara Park Restaurant’ın sahibi Abdullah Kanık’ın yeğeni Nurullah Kanık ‘ın Düğün Törenleri 22 Temmuz 2022 Pazartesi akşamı Uzungöl Zeen Cafe Restaurant’ta gerçekleştirildi.

Genç çiftlerin Düğün Törenlerine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, 2009-2014 Dönemi Uzungöl Belediye Başkanı Abdullah Aygün, Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk ile çok kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.Damadın ailesinin Almanya’da yaşaması sebebi ile özellikle Almanya’dan düğün törenine katılımın çok yoğun olması gözlerden kaçmadı.

Gelinin babası 2009-2014 Dönemi Uzungöl Belediye Başkanı Abdullah Aygün ile Yeşilköşk Restaurant  Yöneticisi Uzungöl’lü genç Turizmci Kadir Aygün ve Damadın babası Nizam Kanık ve dayısı Çaykara’lı İş Adamı Abdullah Kanık’ın düğün töreni boyunca misafirler ile çok yakından ilgilenmeleri dikkatlerden kaçmadı.

Genç çiftlerin Düğün Törenleri çok yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.Gelin ve damadın okul ve iş arkadaşları düğün törenine çok yoğun bir katılım gerçekleştirirken yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda davetli düğün salonunu tıklım tıklım doldurdu.Özellikle Arap misafirlerin de çok yoğun bir ilgi gösterdikleri düğün töreninde Arap misafirler de saatlerce bekleyerek düğün törenini takip ettiler.

2022 yılının ilk günlerinde geçirmiş olduğu ani kalp krizi neticesinde hayatını kaybederek Uzungöl’ü şoka sokan Gelinin dayısı Uzungöl’ün en sevilen İş Adamlarından ve esnaflarından Şeref Önal genç çiftlerin düğün töreninde anıldı ve örnek kişiliğinden bolca söz edildi.

Gernç çiftlerin düğün törenlerinin organizasyonu RÜYA Organizasyon tarafından gerçekleştirilirken İlahi ekibinde Ud’da Erdem Kondakçı,Keman’da Göksel Yiğit,Kaval’da Engin Ahmet Muhsir,Gitar’da Selahattin Dudak,Ritm’de Ömer Akın yer aldılar.İlahi grubu tarafından okunan birbirinden güzel ilahiler davetliler tarafından çok büyük bir beğeni ile dinlendi.

Yaş pasta ve Takı töreni ile devam eden genç çiftlerin düğün törenlerinde özellikle Takı Töreni esnasında davetliler çok uzun kuyruklar oluşturarak hem gelin ve damadı tebrik ettiler hem de mutluluklarına ortak oldular.

Genç çiftlerin düğün törenleri Emekli İmam Hatip Yakup Akyüz tarafından Dini Nikahlarının kıyılması ve aile fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en anlamlı ve doğru kararlarını veren Aleyna & Nurullah Kanık çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç  çiftlerimize sağlık,mutluluk ve başarı dolu Uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Aleyna Nurullah' Ömürlük

İlginizi Çekebilir