Aleyna İle Furkan'dan Ömürlük İmza

Aleyna İle Furkan

Aleyna Dilmaç ile Furkan Duran Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen dillere destan muhteşem bir düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

23 Temmuz 2022 Cumartesi akşamı Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen Düğün Töreni muhteşem bir katılım ile gerçekleştirildi.

Köseli Mahallesinden Sevim ve Mehmet Dilmaç'ın dünyalar güzeli kızları Aleyna ile Uzungöl Filak Küme Evler 'den Hakime ve Hilmi(Merhum) Duran(Devranoğlu) ailesinin yakışıklı  oğulları Furkan'ın düğün törenlerine Trabzon ve çevre il ve ilçelerden çok sayıda davetli katılım sağladı.

Genç çiftlerin düğün törenlerine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Bayram Genel,Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Köseli Mahallesi Muhtarı Mustafa Özen,Şekersu Muhtarı Mehmet Aygün katılım sağlayarak genç çiftlerin mutluluklarına tanıklık ettiler.

Genç çiftlerin Resmi Nikahları Salonda kıyıldı.Resmi Nikah Töreninde Damadın şahitliği Semih Sert tarafından gerçekleştirilirken gelinin nikah şahitliğini ise Merve Yılmaz yaptı.Genç çiftlerin Resmi Nikahları Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından kıyıldı.Gençlere çeşitli tavsiyelerde bulunan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok gençlere mutluluğun en büyük anahtarının aile büyüklerine saygıdan geçtiğini bu konuda çok dikkatli davranılması gerektiği ayrıca evliliğin altın anahtarının 5 S olarak tabir edilen sevgi,saygı,sadakat,samimiyet ve sabır  olduğunu bu kurallara uyulması durumunda mutluluğun kaçınılmaz olduğunu ifade etti.Belediye Başkanı Tok daha sonra ise evlilik cüzdanını ailenin reisi Gelin Aleyna Duran’a takdim etti.

Uzungöl müziğinin ve düğünlerinin vaz geçilmeyen iki ismi Erol Akyüz ve Ahmet Karaca genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne alarak çaldıkları ve okudukları birbirinden güzel türküler ve oyun havaları ile davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağladılar.

Yaş pasta ve takı töreni ile devam eden düğün töreninde özellikle takı töreni esnasında düğün törenine katılan davetliler  uzun kuyruklar oluşturarak hem genç çiftleri tebrik ettiler hem de mutluluklarına ortak oldular.

Genç çiftlerin düğün törenleri aile fotoğraflarının çekilmesi ve havai fişek gösterisi ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak ömürlerinin en anlamlı,en doğru ve en güzel kararını alarak hayatlarını birleştiren Aleyna & Furkan Duran çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Aleyna Furkan' Ömürlük

İlginizi Çekebilir