Ahmet Cemil Aydın Evinde Ölü Bulundu

Ahmet Cemil Aydın Evinde Ölü Bulundu

İlçemiz Çambaşı Mahallesinden Ahmet Cemil Aydın evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre Çambaşı mahallesi esnaflarından olan ve eşi daha önce vefat eden Ahmet Cemil Aydın Çambaşı Mahallesinde kızı ile birlikte yaşıyordu. Aydın, Sabah kahvaltısını yaptıktan sonra kızına uykusu olduğunu ve yatacağını söyledi. Kızı tarlaya çalışmaya gitti. Akşam eve gelen kızı hayvanları geç saatte yaptıktan sonra yatsı saatlerinde eve geldi. Babasının hala yattığını gören kızı babasını uyandırmaya çalıştı ancak uyandıramadı. Mahalle imamına haber verildi ve Ahmet Cemil Aydın'ın yatağında öldüğü belirlendi.

Jandarma ve Sağlık ekiplerine haber verildi. Eve gelen Sağlık ekipleri ve Çaykara Devlet Hastanesi Nöbetçi Doktoru, Ahmet Cemil Aydın'ın geçirmiş olduğu kalp krizi neticesinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Merhum Ahmet Cemil Aydın, 7 Aralık 2021 Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Çambaşı Mahallesi Merkez camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Ahmet Cemil Aydın'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.



Anahtar Kelimeler: Ahmet Cemil Aydın Evinde Bulundu
Bayram ÖZCAN
7.12.2021 15:47:09
Allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun.Geride kalan ailesi ve dostlarına sabırlar dilerim.

İlginizi Çekebilir