67 Yaşında Gönüllü Askere Gitmek İstiyor

67 Yaşında Gönüllü Askere Gitmek İstiyor

Emekli Öğretmen Vahap Özen 67 Yaşında Gönüllü Askere Gitmek İçin Çaykara Kaymakamlığına Dilekçe Verdi.

Kahraman Mehmetciklerimizin Sınır ötesinde Terör Örgütü Maşalarını bitirmeye çalışma operasyonu büyük bir başarı ile devam ederken vatandaşlarımızdan da Askerlerimize her gün Destek Yağmaya devam ediyor.

Çaykara İlçemizden bir anlamlı Destek daha Emekli Öğretmen Vahap Özen´den geldi.Vahap Özen Gönüllü Olarak Askere gitmek ve bu  kutsal yolda Mehmetciklerimizin yanında yer almak üzere Çaykara Kaymakamlığına dilekçe verdi./resimler/2018-2/1/1448489756535.jpgDilekçeyi Büyük bir memnuniyet ile kabul eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı bu örnek davranışından dolayı Vahap Öğretmenimizi tebrik ettikten sonra dilekçe ile ilgili gerekli işlemlerin yapılması için dilekçeyi Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanlığına iletti.

KAYMAKAM AYRANCI-HEPİMİZ MEHMETCİĞİZ

Topluma Örnek davranışından dolayı Emekli Öğretmen Vahap Özen´i tebrik eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Vatan söz konusu olduğu zaman Milletimizin her bireyinin elini taşın altına sokmaya ve de cephede kahramanca çarpışmaya her zaman hazır olduğunu sözlerine ekledi.

/resimler/2018-2/1/1449416007540.jpgZeytin Dalı Operasyonu kapsamında Kahraman Mehmetciklerimizin Afrin´de destanlar yazmaya ve de terör Örgütü maşalarının köklerini kurutmaya devam ettiklerini ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı senelerdir Ülkemizin en önemli sorunlarından bir tanesi olan ve de Millet olarak Canımızı en çok acıtan terör belasının kökünün kazınacağınıdan ve de Ülke Gündeminden çıkacağından emin olduklarını sözlerine ekledi.

Vatandaşlarımızın Destekleri ve de Örnek Duruşları ile her zaman Vatanımızın ve de milletimizin yanında yer aldıklarını ifade eden Kaymakam Ayrancı Emekli Öğretmen Vahap Özen´in de Öğretmenlik Mesleğine yakışır bir şekilde Örnek Bir davranış göstererek Toplumun her kesimine çok önemli bir mesaj vermiş olduğunu sözlerine ekledi.

VAHAP ÖZEN´İ TANIYALIM

1952 Yılında İlçemiz Köseli Köyünde doğan Emekli Öğretmen Vahap Özen 1979 Yılında Sınıf Öğretmeni olarak Şanlıurfa İlinde göreve başladı./resimler/2018-2/1/1450437883687.jpgİkinci olarak Konya İlinde Görev yapan Öğretmenimiz 1983 Yılında ise kendi isteği ile Doğum Yeri olan Köseli Köyüne tayin yaptırdı.

Uzun seneler Köseli İlkokulunda Sınıf Öğretmeni ve Okul Müdürü olarak Görev Yapan Emekli Öğretmen Vahap Özen 2002 yılında ise Köseli İlkokulunun kapanması sebebi ile Uzungöl İlköğretim Okulunda Öğretmen olarak göreve başladı.

2016 Yılında Uzungöl İlkokulundan Emekliye ayrılan Öğretmen Vahapo Özen Evli ve de 8 çocuk babası.

İŞTE O DİLEKÇE

Emekli Öğretmen Vahap Özen´in Gönüllü olarak Askere Gitmekl İstemesi ile ilgili Dilelçeyi Sizlerle Paylaşıyoruz.

                                                                KAYMAKAMLIK MAKAMINA

                                                                                         ÇAYKARA

Ülkemizin Bölünmez Bütünlüğünü Hedef alan Terör Örgütlerinin kökünün kazınması amacı ile Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Sınır Ötesinde gerçekleştirilen ?Zeytin Dalı? Operasyonunda  Kahraman Mehmetciklerimizin göstermiş oldukları üstün başarı Millet olarak hepimizin göğsünü kabartmaktadır.

Şerefli bir tarihe sahip olan Asil Milletimizin bir bireyi  ve de Emekli bir Öğretmen olarak ben de Sınır Ötesinde gerçekleştirilen Zeytin Dalı Operasyonuna Gönüllü olarak katılmak ve de cephede Mehmetciklerimiz ile birlikte kahramanca çarpışmak istiyorum.

Askere alınmam hususunda gereğini bilgilerinize arz ederim    01.02.2018 

                                                                                                                                                                                                                                                   Vahap ÖZEN

                                                                                                                                                                                                                                                 Emekli Öğretmen          

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir