25 Yaşındaki Kader Hayata Tutunamadı

25 Yaşındaki Kader Hayata Tutunamadı

Çaykara Uzungöl Mahallesinden Kader Akyüz (25) vefat etti.

İlçemiz Uzungöl Mahallesinden Hacı Ahmet Akyüz´ün kızı, Ahmet Akyüz´ün Kardeşi, Van´da Gazeteci İslam Güneş ile Uzungöl Esnaflarından Recep Soylu´nun Baldızları, Uzungöl Turizmini yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Akyüz´ün kuzeni 25 yaşındaki Kader Akyüz tedavi gördüğü İstanbul Kartal Devlet hastanesinde Kalp yetmezliği nedeniyle genç yaşta hayata veda etti. 

Bir süredir Kaşp yetmezliği hastalığı ile mücadele eden Genç Kader´e ilk olarak Van´da 100. Yıl Eğitim Ve Araştırma Hastahanesinde tedavi yapıldı. Burada geçirdiği operasyonlar ve yapılan tedaviden sonuç alınamayınca Genç Kader İstanbul´a sevk edildi.

Yaklaşık olarak 1 ayı aşkın bir süredir İstanbul Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastahanesinde tedavi gören genç Kader burada yapılan tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki kurtarılamayarak genç yaşta hayatını kaybetti.

Genç Kader´in cenazesi uçakla İstanbul´dan Uzungöl´e getirildi.Babası Ahmet Akyüz´ün "Son Akşam Kızımı Evimde Misafir Edeceğim" talebi ile Genç Kader´in Cenaze namazı yarına bırakıldı.

Cenazesi 01 Aralık 2015 Salı Günü Öğle namazının ardından Uzungöl Merkez Camiinde kılınacak Cenaze Namazının ardından Uzungöl´de defnedilecek.

Aramızdan zamansız ayrılışı ile tüm Uzungöl´ü göz yaşlarına boğan Genç Kader Kardeşimize Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak Allah´tan rahmet, geride kalan kederli ailesine sabırlar dileriz. 

İLETİŞİM:

Ahmet AKYÜZ-Kardeşi-05366329627

İslam GÜNEŞ-Eniştesi-05302045261

Recep SOYLU-Eniştesi-0 505 5028159



İlginizi Çekebilir