25 Yaşında Hayatına Kıydı!

25 Yaşında Hayatına Kıydı!

Çaykara Karaçam Mahallesinde 25 yaşındaki Lokman Sivaz silahla yaşamına son verdi.

İlçemiz Karaçam mahallesinde 25 yaşındaki Lokman Sivaz bu sabah saatlerinde silahla yaşamına son verdiği iddia edildi. 

Olay, bu sabah saat 08:00´da Çaykara Karaçam mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı bunalıma giren 25 yaşındaki Lokman Sıvaz ikmet ettiği evindeki odasında silahla intihar ettiği iddia edildi. 

İhbar sonrası olay yerine jandarma ve 112 Sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahalede Sivaz´ın hayatını kaybettiğini belirledi. Çaykara Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemeden sonra Sıvaz´ın naşı Çaykara Dr.İlhan Durgun ilçe hastanesi morguna kaldırıldı. İlerleyen saatlerde Trabzon adli tıp kurumuna gönderilmesi bekleniyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı./resimler/2018-8/15/1312530372071.jpgKaraçam sakinleri tarafından sevilen ve sayılan ve taktir edilen Lokman Sivaz´ın genç yaşta hayatına kıyması başta ailesi olmak üzere tüm karaçam halkını yasa boğdu. Lokman Sivaz yarın Karaçam mahallesinde toprağa verilmesi bekleniyor.

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak Lokman Sivaz´a Allah´tan rahmet, geride kalan kederli ailesine sabırlar dileriz.    

www.caykaragundem.com



Anahtar Kelimeler: Yaşında Hayatına Kıydı
refik kemal kurban
15.08.2018 23:05:51
gençler yapmayin neolur lokmana allahtan rahmet acili ailesine sabirlar diliyorum çok aci ama malesef elden bir sey gelmez

İlginizi Çekebilir