Çaykara`da Yüzlerce Öğrenci Yaylaya Çıktı

Çaykara`da Yüzlerce Öğrenci Yaylaya Çıktı

Çaykara`da çeşitli okullarda okuyan 440 öğrenci 19 Mayıs`ta yaylaya çıkarak etkinlik düzenledi

Eğitim Öğretim alanındaki Akademik başarıları ile Trabzon İlimizde zirveye oturan Çaykara Sosyal Etkinlikler alanında da isminden fazlaca söz ettireceğe benziyor. Eğitim Öğretim yılının periyodik zamanlarında Çaykara İlçesindeki değişik okullarda düzenlenen etkinlik ve organizasyonlar 19 Mayıs`ta sağanağa dönüştü. İlçedde bulunan çeşitli okullar düzenledikleri birbirinden zengin organizasyonlar ile öğrencilere ve gençlere tam anlamı ile bir bayram havası yaşattı.

/resimler/2015-5/20/1335599737887.jpgÇaykara Kaymakamlığı Proje Ofisi tarafından gerçekleştirilen "HAYDİ GENÇLER YAYLAYA" projesi kapsamında Taşkıran Mustafa ÖZER Ortaokulu Öğretmen ve öğrencileri Okul Müdürü Emre AKKAYA yönetiminde  Uzungöl Elmalı Mahallesine ait Tuzla Mezire alanına giderek burada muhteşem bir piknik gerçekleştirdi. Yaklaşık 70 öğrencinin katıldığı piknik havanın da açık olması münasebeti ikle muhteşem bir atmosferde geçti. Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇAMURALİ, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa ÇELİK ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebubekir ÇELİK ile öğretmenler Taşkıran Mustafa ÖZER Ortaokulunu Tuzla mezire alanında ziyaret ederek öğrenciler ile birlikte piknik yaptılar. Çaykara Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Mustafa ÇELİK tarafından öğrenci ve öğretmenlere tişört ve şapka hediye edildi.

Çaykara Anadolu İmam Hatip Lisesi ise bir başka güzel etkinliğe imza attı 19 Mayıs`ta. Okul Müdürü Ali LEBLEBİCİ yönetiminde yaklaşık 300 öğrenci ve öğretmenleri Köknar mevkiinde bulunan Limni Piknik alanına gittiljer. Köknar Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin de organizasyona iştirak ettiği piknikte Okul Müdürü Ali LEBLEBİCİ gün boyunca kendi elleri ile pişirdiği et, tavuk, köfte ve ciğer ile her öğrenciye ayrı ayrı hizmet etmenin mutluluğunu yaşadı. Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇAMURALİ, Gençlik ve Spor İle Müdürü Mustafa ÇELİK, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebubekir ÇELİK ile Öğretmenler Çaykara Anadolu İmam Hatip  Lisesi ile Köknar Ortaokulunu Limni Piknik alanında ziyaret ettiler. Burada Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa ÇELİK tarafından Organizasyona katılan tüm öğrenci ve öğretmenlere Trabzon Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğüne ait  Şapka ve tişört dağıtıldı.Organizasyonda kullanılan tüm malzemeler Çaykara Kaymakamlığı Proje Ofisi HAYDİ GENÇLER YAYLAYA projesi tarafından karşılanırken öğrenciler akşama kadar gönüllerince eğlenerek muhteşem bir 19 MAYIS yaşamış oldular./resimler/2015-5/20/1336312238511.jpgEtkinlikten sonra görüşlerini aldığımız Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇAMURALİ Başta Kaymakam Mustafa GÜL ve Belediye Başkanı Hanefi TOK, Çaykara Gençlik Ve Spğor İlçe Müdürü MUstafa ÇELİk, Okul Müdürleri Emre AKKAYA ve Ali LEBLEBİCİ olmak üzere Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. Bu tür oprganizasyonların bundan sonra da artarak devam edeceğini anlatan İlçe Milli Eğitim Müdürü ÇAMURALİ Öğrencilerin Akademik olarak başarılı Sosyal yönden ise mutlu, huzurlu ve toplum içinde sorumluluk bilinci almasını bilen bireyler olarak yetişebilmeleri için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da tüm güçleri ile çalışacaklarını şifade etti.

Haber kaynağı: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: 19 Mayıs`ta Etkinlik Yağmuru

İlginizi Çekebilir