19 Mayıs Çaykara'da Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Çaykara

19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Çaykara'da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Çaykara Hükümet konağı önünde Atatürk Anıtı`na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunmasıyla başlayan program daha sonra Halk Eğitim salonunda devam etti. 

Kutlamalara Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül, Belediye Başkan vekili İsmail Sıvaz, İlçe Garnizon Komutan Vekili Yusuf Can, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Kıyak, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ziya Çamurşen, İlçe Müftüsü Ali Fuat Baycan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum Kuruluşların temsilcileri, daire müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı./resimler/2015-5/19/1339168989559.jpg 

Halk Eğitim Salonunda gerçekleşen kutlamalarda günün anlam ve önemi için yapılan konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. Uzungöl ve Taşkıran Ortaokulu halk oyunları gösterilerini sundular. Gençlik hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından organize edilen sportif müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödüller verildi. 

19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Çaykara'dan 50 öğretmen Artvin Karagöl'e bir etkinlik düzenledi.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir