14 Mart Tıp Bayramı Of Devlet Hastanesinde Kutlandı

14 Mart Tıp Bayramı Of Devlet Hastanesinde Kutlandı

Trabzon Of ilçesinde 14 Mart Tıp Bayramı düzenlenen çeşitli etkinlikle kutlandı.

Trabzon Of ilçesinde 14 Mart Tıp Bayramı düzenlenen çeşitli etkinlikle kutlandı.

İlçe Devlet Hastanesi´nde düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan Of Devlet Hastanesi Başhekimi Çaykaralı hemşerimiz Op.Dr.Şaban Uysal,? 14 Mart´ın tarihi sürecini ve Hekimliğin zor olduğu kadar çok güzel bir meslek olduğunu,? ifade etti. 

14 Mart  2017  Salı günü hastanemizde Of´ta görev yapan tüm hekimlerin ( Toplum Sağlığı, Aile Hekimliği, Devlet Hastanesi ) katılımı ile 14 Mart Tıp Bayramı  kutlama etkinliği düzenlendi./resimler/2017-3/14/2046126567205.jpgPrograma Of Kaymakamı Eyüp Fırat katıldı. Açılış konuşmasını yapan hastane Başhekimi Op. Dr. Şaban Uysal,? 14 Mart´ın tarihi sürecini ve Hekimliğin zor olduğu kadar çok güzel bir meslek olduğunu ifade etti. Uysal sözlerine şöyle devam etti, Hekimler görevlerini fedakârlık ve özveri ile çalışarak yapmaktadır. Çoğu zaman ailelerini ihmal etse bile hastalarını ihmal etmemektedir. Hekimler  aslında çok fazla bir şey istememektedir. Bir güler yüz, bir ´Teşekkür ´ onların bütün yorgunluğunu almaktadır. Hekimlerin özlük haklarının  iyileştirildiği refah seviyesinin yükseldiği ve emeklerine hak ettikleri saygının duyulduğu nice 14 Mart´lar ulaşmanız dileği ile hepinize saygılar sunarım,? dedi. 

Etkinlikte bir konuşma yapan Of Kaymakamı Eyüp Fırat,? hekimlerimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak onlarla bir arada bulunmaktan  büyük mutluluk duyduğunu,? ifade etti. 

Plaket töreninde Of Devlet Hastanesinde 6 yılını doldurup tayini çıkan Genel Cerrahi Uzmanımız Op. Dr. Ekrem Koç´a ve hizmette 25.Yılını çalışan Dahiliye Uzmanımız Uzm. Dr. Hüseyin Türker´e verildi. İkram sunumu ile toplantı sona erdi

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi 



İlginizi Çekebilir