11 Yaşındaki Zeynep´in Akıl Almaz Ölümü

11 Yaşındaki Zeynep´in Akıl Almaz Ölümü

Çaykara Taşören Mahallesinden, Mehmet Çiftçi´nın 11 yaşındaki kızı Zeynep Çiftçi, akıl almaz kaza sonucu hayatını kaybetti.

İlçemiz Taşören Mahallesinden, Dernekpazarı Yenice Mahallesinden İmam Hatip olarak görev yapan Mehmet Çiftçi´nin 11 yaşındaki kızı bisikletten düşerek aldığı darbe sonucu hayatını kaybetti. 

İddialara göre, 11 yaşındaki Zeynep Çiftçi, Cumartesi günü evin önünde sürdüğü bisikletten düşerek, direksiyonun karnına çarpması sonucu darbe aldı. Karnında hafif ağrısı olan Zeynep, Of devlet hastanesi acil sevisine kaldırıldı. Ayakta hastaneye gelen Zeynep, hastanede çekilen demografi ve tahlillerden sonra sonuçlardan herhangi bir olumsuz durum çıkmadığı anlaşılarak,  4,5 saat müşahede altına kaldıktan sonra taburcu edildi. Eve getirilen ve 22 saat sonra aniden rahatsızlanan Zeynep, çağrılan ambülansla 30.09.2018 Pazar günü saat 17:48 Of Devlet hastanesine acil servisine yeniden kaldırıldı.  Burada yapılan ilk müdahalede kalbi durduğu anlaşılan ve yapılan masajla kalbi yeniden çalıştırılan 11 yaşındaki Zeynep, daha sonra ambulansla Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesi acil servise kaldırıldı. Acilen ameliyata alınan Zeynep Çiftçi, yaklaşık 2 saat sonra sabaha karşı saat 04:00 sularında hayatını kaybetti. 

/resimler/2018-10/2/1102152054532.jpgZeynep Çiftçi´nin cenazesi otopsi için Trabzon adlı tıp kurumuna sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

11 yaşında hayatını kaybeden Zeynep Çiftçi, Dernekpazarı ilçesi Atatürk Ortaokulu 7 sınıfında öğrenim görüyordu. Zeynep´in ölümü başta ailesini olmak üzere okul arkadaşları, öğretmenleri ile Memleketi Çaykara ve Dernekpazarı ilçelerini yasa boğdu.

Cenazesi Adlı Tıp Kurumundan alındıktan sonra 02.10.2018 Salı günü Çaykara Merkez Camii´nde öğle namazı müteakip düzenlenecek namazın ardından (Zeleka) Taşören mahallesindeki aile mezarlığında defnedilecek. /resimler/2018-10/1/2055491411676.jpgÇaykara Kaymakam Vekili Murat Yıldız ve beraberinde, Dernekpazarı Milli Eğitim Müdürü Cevdet Hacıbektaşoğlu, Çaykara Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, Çaykara İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Aybars Hayta, Okul Müdürleri Ali Sait Abdioğlu, Aziz Özkan ile Okul idarecileri, Dernekpazarı Gençlik-Spor Müdür V. Ahmet Kasranoğlu, Müftülük yetkilileri Murat Küskün ve Sultan Susuz Çiftçi ailesini, Çaykara, Taşören Mahallesi´ndeki evlerinde ziyaret ederek taziyelerini bildirdiler. 

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir